Stron: 32 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸
Gość: www.atelier58.pl praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline fikson kierownik
|
Jeśli komuś zależy na tym, aby mieszkań elegancko, oryginalnie i praktycznie to zatrudni osobę od projektowania wnętrz, a potem firmę wykończeniową – oczywiście jeśli też finanse pozwalają. Moi znajomi tak zrobili do wykańczanego mieszkania. Robiła firma www.pbhcezar.pl – bardzo ładnie im to wyszło. W mieszkaniu jest sporo kamienia dekoracyjnego, parkiet, fajne oświetlenie – które nadaje charakteru – moim zdaniem samemu by tego nie wymyślili. |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 20:44 | |
| |
Reklamy Google | |
offline emilkos praktykant
|
Ja też mam dwie lewe ręce do takich rzeczy więc projektant wnętrz to mus ;) I o dziwo nie są to takie wysokie koszta jak wszyscy myślą. Cena projektu przynajmniej na tej stronie jest dostosowana do budżetu przeznaczonego na wystrój. Potem tylko zatrudniać speców od wykończeń i można mieszkać :D |
| |
Gość: welur praktykant |
ja po pomysł aranżacji mieszkania postanowiłem zwrócić się do architektów wnętrz z wrocławskiego biura www.ampmdesign.pl przed rozpoczęciem współpracy wszystko sobie dokładnie omówiliśmy i muszę przyznać,że doskonale spełnili moje oczekiwania. |
| |
offline luca24 inżynier
|
Bardzo funkcjonalnie mi pomogła przerobić łazienkę architekt z firmy Neo art design – www.neoartdesign.pl. Mamy ogólnie dość mało miejsca i trzeba było kombinować, żeby jakoś wszystko pomieścić i samemu się zmieścić, ale się udało. |
| |
Reklamy Google | |
offline Strefa-Domowa.pl doświadczony
|
|
| |
Gość: malgosia23 praktykant |
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 20:44 | |
| |
Gość: marcin ibe praktykant |
Oczywiście, że warto skorzystać z usług profesjonalnych architektów wnętrz! Nawet fajne przedmioty zestawione awsze wyglądają dobrze! Trzeba mieć doświadczenie i odpowiednie wyczucie aby wszystko razem dobrze wyglądało! Polecam More-IN! Skorzystałem z ich pomocy i wyszło super! Strona www.more-in.pl! |
| |
Gość: marcin ibe praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 20:45 | |
|
Stron: 32 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸