Stron: 32 ▾ ◂◂ ◂ 9 10 11 12 13 ▸ ▸▸
offline Witkacy praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline toja praktykant
|
Z mężem długo nie mogliśmy dojść do porozumienia przy meblowaniu mieszkania po remoncie. Po kilku miesiącach niezdecydowania i rozgrzebanej kuchni, wynajęliśmy poleconą przez znajomych projektantkę z Gdyni, nazywa się Aneta Mątewska, prowadzi Solo Studio na Świętojańskiej. Na początku nie byłam przekonana, czy to będą dobrze wydane pieniądze, ale mąż się uparł, bo chciał w końcu przychodzić po pracy do czystego i wykończonego domu. Dziś mogę przyznać mu rację w 100%. Sama możliwość skonfrontowania naszych wyobrażeń z p.Anetą pozwoliła nam się porozumieć między sobą co do oczekiwań, no i też zrozumieć, że 52m2 w bloku z płyty, to nie pałac Carringtonów, i że trzeba pójść na kompromis tu i ówdzie. Efekt jest daleko zadowalający. A jesli chodzi o pieniądze, to nie jest najtańsza projektantka, ale warta każdej złotówki. Kilka tysięcy wydane za usługę, ale obliczyliśmy z mężęm, że jeszcze więcej zaoszczędziliśmy dzięki rabatom oferowanym przez dostawców, z którymi p.Aneta współpracuje, no i dzięki uniknięciu zakupu niepotrzebnych mebli, które mnie kusiły, a które nie sprawdziłyby się w naszym mieszkaniu. Jak się ma dobrego projektanta, to koszt projektu sam się zwróci. |
| |
offline luca24 inżynier
|
Najlepiej to zadzwonić do biura Dębski Projekt. Na ich stronie są dotychczas zrealizowane projekty do podejrzenia -www.debskiprojekt.pl. Można sobie mniej więcej zobaczyć na jaki efekt można liczyć. Ja z nimi współpracowałem przy okazji adaptacji starej kamienicy pod nowoczesny pub. |
| |
offline grzegorzcz praktykant
|
Ja wziąłem pracownię z polecenia z forum i super się sprawdziła. Mamy takie rozwiązania, na które sami byśmy nie wpadli np płytki na podłodze w fornie plastrów miodu z nadukowanym wzorem, podświetlony onyx na suficie, piękne forniry na meblach, które wybieraliśmy wspólnie z Panią architekt. Dlatego mogę ich polecić i Wam :) Jest to firma z Warszawy Tissu http://www.tissu.com.pl |
| |
Reklamy Google | |
Gość: proof praktykant |
u mnie też sprawdziła się pracownia MY IP polecona przez znajomego z pracy - ok, przyznam szczerze, że na początku sceptycznie podchodziłem do tematu, ale teraz widzę, że sam bym lepiej tego nie zrobił. teraz wiem, że oni rozpoczynają współpracę z moją siostrą przy jej budowie domu. |
| |
offline karolciakowalik praktykant
|
Ja zamierzam skorzystać z usługi projektanta wnętrz albo dopiero wtedy jak uzbieram wystarczającą kwotę na tego wymarzonego. Dom już jest w trakcie budowy, ale ja pomyślałam o tym by założyć dodatkowe konto, myślę nad konto smart bank i tam odkładać kasę specjalnie na tego projektanta. :)) |
| |
offline DoOzdabiania.pl kierownik
|
Czasem warto poradzić się specjalisty i zobaczyć co nam
zaproponuje,jakie rozwiązania i kolory do urządzenia
mieszkania,jednak to ma być na zasadzie porady,opinii a nie
własnego narzucania się,bo na pewno nie tędy droga. To do
nas nalezy ostateczna decyzja związana z aranżacją
wnętrza. |
| |
offline TeresaMaczyk praktykant
|
Czym się sugerować przy wyborze projektanta? Najlepiej przejrzyj portfolio i zdecyduj czy ten styl Ci odpowiada. Ja tak przejrzałam sporo stron w sieci i wybrałam ostatecznie http://moonoodesign.com/. Bardzo odpowiadają mi jasne wnętrza z jednym dominującym kolorem. |
| |
offline malwin30 praktykant
|
|
|
Stron: 32 ▾ ◂◂ ◂ 9 10 11 12 13 ▸ ▸▸