offline connie kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: olla9991 praktykant |
Ja do tej pory współpracowałam z jednym projektantem i nie narzekam. W tym roku planuję kolejny remont i myślę o zgłoszeniu się do kaizeninterior.pl Słyszałam sporo pozytywnych opinii na temat tej firmy. Zależy mi na całkowitej zmianie aranżacji w mieszkaniu. Ma być jasno, nowocześnie i z pazurem. |
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline Premix praktykant
|
Projektant to jest bardzo dobry pomysł, ale najlepiej określić z nim zakres jego obowiązków. Czym ma się zająć a czym już nie i koniecznie uzgadniać z nami swoje pomysły. Bo mieszkanie ma być nie tylko ładne, ale również funkcjonalne. Dla wielu osób projektant to jest jeszcze finansowa fanaberia, ale uważam, że jeśli inwestujemy w mieszkanie, to warto, żeby było estetyczne. Wiele osób chwali się tym, że same urządzały wnętrza. Ale często pozostawia to wiele do życzenia. |
| |
Gość: Fasum Blum praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Gontre praktykant |
|
| |
offline aneczka28 doświadczony
|
Chociaż Uważam, że jak ktoś chce zatrudnić projektanta
i ma wystarczające środki, to dobrze jest go wynająć.
Ale jeśli wolimy sami coś ciekawego wymyślić, to na
internecie na pewno znajdziemy jakieś ciekawe aranżacje.
Mnie spodobały się pomysły na aranżacje salonu ze
strony innetapety.pl. Zobaczcie te propozycje: |
Ten post był edytowany przez aneczka28 dnia: 15 lutego 2016, 12:48 | |
| |
offline sreberko doświadczony
|
Ja zatrudniałem niedawno do zaaranżowania mieszkania studio mioko, tu masz namiar: http://mioko.com.pl/ chciałem, żeby mi zrobili fajny projekt nwoczoesnego mieszkania, gdzie będą królowały biel, czerń szarości. Umówiłem się na spotkanie, dzięki czemu powstała fajna arannżacja. Zerknij sobie na ich przykładowe relizacje |
| |
offline ArtDeVivre_pl majster
|
|
| |
Gość: kkatiaa90 praktykant |
Na ścianach fajnie wyglądają tapety ścienne :) |
|
projektant wnętrz
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- jakie gwoździe i inne elementy złączne na budowę? Liczba postów: 132 Grupa: Wykańczamy... Wiesz co, wydaje mi się że oferta sklepu e-armet zainteresuje cię równie mocno jak mnie. Jeśli chodzi o gwoździe, to mają szeroki wybór. Ja zastanawiam się nad....
- Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 18 Grupa: Wykańczamy... Teraz bardzo modne i popularne sa panele tapicerowaneone wyglądają pięknie i estetycznie, zapewniają doskonałą izolację akustyczną oraz , oferują one wyjątkową....
- Windykacja w firmie budowlanej - czy mogą zabrać w... Liczba postów: 13 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli natomiast szukacie firmy która odzyska dla was pieniądze to polecam kontakt z ICG-Group. Są doświadczeni i gwarantują szybkie rezultaty.
- kamień dekoracyjny Liczba postów: 44 Grupa: Wykańczamy... Szanowni Państwo, Alternatywą dla kamienia dekoracyjnego jest tynk modelowany Foveo-Tech TSS05. Dzięki niemu można uzyskać na ścianie ciekawy efekt drewna, kami...
- Zabezpieczenia domu - jakie? Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... W kwestii monitoringu polecam Makrosat.com.pl zajmujemy się tym na co dzień i służymy rada, pomocą :)