Przymierzam się do remontu swojego mieszkania i chciałabym tym razem nie działać na własna rękę, ale zatrudnić dobrego projektanta. Gdzieś przeczytałam, że bardzo dobrą firmą jest n-design, widziałam galerię ( projekty robią niesamowite wrażenie), ale chciałabym zapytać, czy ktoś może korzystał z usług tej firmy?? Będę wdzięczna za wszelkie opinie.
offline white majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Lauren doświadczony
|
Tak, znam tą firmę. Moja siostra zleciła im projekt z wizualizacjami, nadzorem wykonania, zakupem materiałów, czyli generalnie wszytko. Efekty były niesamowite, więc my zleciliśmy im projekt lokalu, który też był bardzo pomysłowy i jednocześnie funkcjonalny. Galeria na ich stronie fakt, robi wrażenie. Byli w różnych pismach wnętrzarskich i generalnie jest to znane biuro projektowe, chociaż nie należy do najdroższych. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Janka praktykant |
|
| |
offline Ozzy fachowiec
|
Zastanów się dobrze nad architeketem, mam w domu kilka pomieszczeń, któe były projektowane i są masakrycznie rozplanowane np masa odkrytych półek, całe 3 szuflady w kuchni itp takie podstawowe błędy które mają znaczenie w codziennym korzystaniu z tych pomieszczeń. Projektanci projektują ładnie, a nie użytecznie niestety ... |
| |
offline Ozzy fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Paweł1985 kierownik
|
Ja najczęściej szukam frim w katalogu Krajowy Spis Firm . Wszystko w jednym miejscu i szybciutko znajduję to co potrzebuję. |
| |
offline Klawe-Meble.pl doświadczony
|
|
| |
offline zu_za majster
|
Podbijam temat :) |
| |
offline Kotly-Oksana.pl majster
|
Kwestia tego czy mamy czas oraz wizję tego jak ma
wyglądać nasze mieszkanie.W skrajnych przypadkach
faktycznie ten projektant wnętrz przyda się i wyznaczy
nowe trendy,pewne tropy jakimi powinniśmy podążać,ale
też koszty jego usług są dosyć wysokie. |
| |
offline sylwia4012 kierownik
|
Wiadomo, że wiążą się z tym koszta. Można jednak mieć ładne mieszkanie i z wyczuciem - to kosztuje ;) Mi się, ostatnio znalezione, podobały realizacje http://370studio.pl/projektowanie-sklepow Mają ciekawe pomysły i jak robią projekt sklepu czy restauracji to widać, że jest w tym krestywność i pasja. |
|