projektant wnetrz warto?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 32 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14 15 16  ▸  ▸▸

9 stycznia 2016, 14:07

Zgadzam sie: good 0 bad

Dlaczego szkoda pieniędzy na takie zabawy? Moim zdaniem wręcz przeciwnie i jeżeli ktoś chce w pełni samodzielnie zaaranżować swoje mieszkanie,to teraz jest najlepsza ku temu okazja. Z naszej strony możecie liczyć na pomoc podczas wyboru odpowiednich,tapicerowanych mebli.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 stycznia 2016, 22:40

To zerknij na te aranżacje i na dbałość o szczegóły. Zrozumiesz co mam na myśli.

http://www.decoroom.eu/aranzacja-wnetrz-reali zacje#mieszkanie-pokazowe-splace-park-59

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2016, 16:48

Moim zdaniem warto korzystać z usług architektów wnętrz. Projektem mojej kuchni zajmowała się pani z LeoProjekt i jestem bardzo zadowolony z efektów.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2016, 18:17

Mi kolejną kuchnię robił Pan z mysprojekt.pl pod Warszawą. Czekam jeszcze na łazienkę. jestem zadowolana ze współpracy i mogę spokojnie polecić tego Pana. Nie wiem czy jest drogi bo nie porównywałam, dla mnie było ważne żeby jego gust był zbliżony trochę do mojego, wtedy łatwo się porozumiec. Trafiłam w 10 i jestem zadowolona.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 stycznia 2016, 08:28

za dobrego projektanta trzeba swoje zapłacić ale w tym wypadku płacimy również za jakość

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 stycznia 2016, 21:46

oczywiście że warto wziąć projektanta, on zadba nie tylko o całościowy wygląd domu ale też właśnie o detale, które są przecież bardzo ważne. U nas rewelacyjnie sprawdziła się pracownia www.punktystyq.com.pl mamy wszystko idealnie zaprojektowane w najdrobniejszym szczególe.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2016, 23:16

Ale nie zawsze nasza wizja będzie zgadzała się z jego. Dlatego według mnie lepiej wydać na lepsze meble i zrobić to tak jak my chcemy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2016, 17:58

Moim zdaniem warto,ponieważ dzięki fachowym poradom,będziemy mogli w oryginalny i modny sposób urządzić swoje wnętrz,jeżeli szukacie dobrego studia to polecam www.ArtDeVivre.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lutego 2016, 22:53

Ja miałam bardzo dobrego architekta http://www.martawanat.pl/ zrealizowała projekt na nowoczesny apartament, kolorystyka czerń, biel, szarości łamane czerwienią. Wszystko jest ze sobą ładnie zgrane, kompozycyjnie bez zarzutów.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lutego 2016, 09:19

A zaglądaliście już może na www.ArtDeVivre.pl ? Bo jeżeli nie to najwyższy czas nadrobić zaległości,tym bardziej iż zbliża się wiosna,więc każde wnętrze a pewno bezie wymagało odświeżenia,dodatkowych dekoracji i pomysłów. Wszystko to znajdziecie u nas:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 32 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14 15 16  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 297

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >