Stron: 32 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
offline MagicAndStyle_com doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kristoferek kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline szymonR71 praktykant
|
Z żoną zdecydowaliśmy się na architekta wnętrz, bo
czasu trochę brakuje i nie chcieliśmy siedzieć,
doktoryzować się w nowym temacie. |
| |
offline magzie69 praktykant
|
Właśnie planuję remont generalny mieszkania, i myślę
ile to będzie biegania zanim upatrzę coś co mi się
spodoba i jednocześnie będzie tworzyć spójną całość.
Ile decyzji i czasu na ich podjęcie. Tak myślę, że
błędna decyzja koloru farby czy płytek pociągnie
spore koszty w robociźnie i materiale. A ja chciałabym
zobaczyć efekt przed podjęciem decyzji ostatecznej. Kto
sparwdził sie u Ciebie? Jakie to były ceny? |
| |
offline szymonR71 praktykant
|
To Biuro z Bydgoszczy Archikoncept. tu jest link http://www.archikoncept.pl/ |
| |
Reklamy Google | |
offline mortor doświadczony
|
Zależy ile ktoś ma środków, warto jeśli cierpimy na nadmiar gotówki i brak pomysłów na wnętrze naszego domu, w innym przypadku zostaje sprawdzone oglądanie aranżacji i szukanie czegoś dla siebie :) |
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Mylisz się, bo paradoksalnie usługa kompleksowa aranżacji i wykończenia wnętrz nie wychodzi wcale wiele drożej niż jakbyśmy się samemu z tym obrabiali. Dlaczego? Na przykładzie firmy DecoRoom chociażby, mają możliwość zakupu z dużo większymi rabatami materiałów bezpośrednio od producentów. |
| |
offline majkale fachowiec
|
Ja również uważam, że warto. Nie każdy przecież
urodził się z odpowiednim gustem i darem do projektowania
a przecież miło jest mieszkać w ładnym i elegancko
zaprojektowanym wnętrzu. |
| |
Gość: adka praktykant |
|
| |
Gość: MonA praktykant |
Mój umysł ścisły nie ogarnia urządzania mieszkania i jakbym nie pomyślała o projektancie to nie wiem jak by te moje 4 ściany wyglądały. Co do cen to ja podeszłam do tego tak ze najpierw oglądałam portfolio i jak mi spasowało to sprawdzałam cennik albo dzwoniłam i pytałam. Bo nie ukrywam że cena byłą dla mnie ważna.Wybrałam w rezultacie biuro robiące projekty online- w pełni profesjonalne, specjalizujące się w projektach mieszkań no i cena z racji tego że działają zdalnie była bardzo dobra, wręcz niska w porównaniu z innymi.I szczerze powiem że to było nawet wygodne bo wszystko uzgadnialiśmy w dowolnym czasie mailem i przez telefon, nie musiałam nigdzie jeździć, no wygoda, a projekt wyszedł bardzo zadowalający. Tak że się da mieć profesjonalny projekt wnętrza w naprawdę dobrej cenie jak się tylko chce i sie człowiek dobrze rozejrzy |
|
Stron: 32 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸