Stron: 32 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸
offline green6 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: MonA praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Darnar praktykant |
|
| |
Gość: bordox70 praktykant |
hej, ja współpracowałem z firmą Premiere Design i zdecydowanie polecam. Zarówno firmę jako taką, jak i skorzystanie z usług projektanta. Zupełnie inaczej przebiega takie urządzanie mieszkania czy domu. Wiem, bo poprzednie mieszkanie urządzaliśmy samodzielnie i odbiło się to echem bardzo na naszej codzienności - codzienne latanie po sklepach, korki, kolejki, kłótnie o kolory, faktury i meble. Projektant/architekt wnętrz bardzo ułatwia sprawę :) Zwłaszcza osobom zabieganym. |
| |
offline Czarny inżynier
|
Jasne, że warto. Jak będziesz szukał to przejrzyj sobie stronę www.solidnyarchitekt.pl Architekt Lenartowicz to chyba najbardziej profesjonalny Architekt jakiego znam. Nie wiem jak on to robi, że potrafi zrobić takie cudo jak Dwupoziomowy Apartament (Bemowo) albo projekt wnętrza ogromnej Rezydencji. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: hankal praktykant |
My z mężem ostatnio również zastanawialiśmy się czy brać projektanta wnętrze.Zdecydowaliśmy się na www.decoreart.pl i jesteśmy bardzo zadowoleni teraz mamy nasze wymarzone mieszkanie :) |
| |
Gość: Polecam praktykant |
Zawsze warto. Bo samemu nie wymyślisz wszystkiego. Nie
poprowadzisz inwestycji. |
| |
offline Ledy_eu doświadczony
|
|
| |
Gość: kryśka praktykant |
My chcielismy miec z mężem unikatowe wnętrze w naszym nowym domu, dlatego wspierała nas przy projektowaniu http://www.ewaromanow.pl/ dzieki czemu mamy dom wspaniale urządzony i świetnie sie w nim czujemy! |
| |
Gość: patrycia praktykant |
pewnie, że warto, szczególnie zatrudnić firmę, która posiada fachowców, to postawa. No i jak się ma pieniądze oczywiście, to jasne, że warto. Przy okazji polecam też firmę w tym zakresie, a mianowicie Perfect Space - są tacy jak opisałam powyżej. jak chcecie więcej informacji to zapraszam na http://perfectspace.pl - to ich strona :) |
|
Stron: 32 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸