Mnie też się wydaje, że warto :) Miałem przyjemność współpracować z Panią Projektant przy okazji remontu łazienki. W sklepie, w którym kupowałem kafle i meble łazienkowe (Ceramika Design we Wrocławiu), w zamian za zakupy za określoną kwotę, dostałem taką usługę w gratisie. Sam pewnie nigdy bym się nie zdecydował na coś takiego, ale teraz wiem, że warto. Nikt Ci nie zaaranżuje wnętrza tak funkcjonalnie jak projektant, no i dobiera wszystkie kolory i typu materiałów tak, żeby były ładnej i łatwe do utrzymania w czystości.
Stron: 32 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
offline joach inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Mijiujui praktykant |
Czy ja wiem czy warto, warto chyba zainwestować w porządną ekipę remontową, to i fajnie zrobią i doradzą co wykonać, żeby wyszło ładnie. Ja korzystałam; http://www.zuw-walawski.pl/aktualnosci.php?wi d=1&news=1 i posżło gładko |
| |
Reklamy Google | |
Gość: janek77 praktykant |
myślę,że tak ważną sprawę,jak aranżacja mieszkania, warto powierzyć profesjonalistom,żeby mieć pewność,że wszystko przebiegnie sprawnie i bez niespodzianek. a najlepszy sposób na znalezienie fachowców,to polecenie przez kogoś znajomego. nam z żoną w ten sposób udało się trafić na biuro www.ampmdesign.pl przed rozpoczęciem współpracy wszystko sobie omówiliśmy i muszę przyznać,że sumiennie spełnili nasze oczekiwania. |
| |
Gość: Pulsonka praktykant |
Czy warto, czy nie...ja uważam, że chyba warto, ale to też zależy od wnętrza. Jak małe, to fajnie, jak doradzi ktoś, da jakiś pomysł i podpowie co i jak rozwiazać, żeby było funkcjonalnie. Potem zakasać rękawy i w ramach oszczędności samemu robić :) Kupić ochronne odzieży w takich sklepach jak np., tem: http://www.sklep.intergo-bochnia.pl/pl/c/Ochr ona-rak/19 i do roboty :) |
| |
offline PieceMans_pl kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline boczek952 praktykant
|
Jeżeli nie masz pomysłu na swoje mieszkanie czy też dom to jak najbardziej warto skorzystać z usług profesjonalisty . Np ja tak miałem kolega polecił mi www.dobrystyl.net.pl/projektowanie-wnetrz.html przejrzałem ich projekty skontaktowałem się umówiłem szczegóły co mi się podoba co chce mniej więcej no i wyszło ekstra :D polecam |
| |
offline MeblezKrakowa_pl inżynier
|
|
| |
offline majkale fachowiec
|
Warto jest wiedzieć,ze często skorzystanie z usług
projektanta o wiele bardziej opłaci nam się cenowo niż
gdybyśmy z tego nie skorzystali. |
| |
offline Mufka-Instalacje.pl majster