Teraz to już na izolację papą chyba mało kto się decyduje. Jest dużo innych opcji. Ja się zdecydowałem na gumę natryskową od Termil (o technologii piszą na swojej stronie -termil-hydroizolacje.pl). Jest bardzo elastyczna, idealne chroni przed wodą, poza tym wytrzymuje też działanie promieni słonecznych, gdzie przy papie to był jeden z większych minusów, że bardzo łatwo reagowała na słońce.
Gość: garyyy praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline CentrumLupka.eu majster
|
|
| |
offline Maleńka inżynier
|
No w pogodzie jaką mamy obecnie, przed zimą najlepiej tylko załatać przeciek a cały remont zostawić na wiosnę kiedy może przestanie padać. W każdym razie myślę, że dobrze może sprawdzić się hydronylon od http://www.proof-tech.com/. Jest łatwy do nakładania zarówno pędzlem jak i metodą natryskową. Bez użycia palników jak w przypadku papy. |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Jeszcze można spokojnie zająć sie zmianą pokrycia dachowego, jeżeli chcesz mieć dachówkę ceramiczną od najlepszego na naszym rynku producenta czyli Braas w dużo niższych cenach to do końca października trwa Jesienne Dachoobranie 2017, na której znalazła sie prawie cała ich oferta. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: hanke praktykant |
Obawiam się, iż skończy się to wymianą dachówki na zupełnie nową. Najważniejsze, abyś tym razem postawił na najwyższą jakość, która więcej nie doprowadzi do przeciekania lub innych kłopotów. Myśle, że dachówka cementowa z oferty http://www.ambit.gda.pl powinna sprawdzić się w sam raz - wytrzymała i porządna. |
| |
|
|
| |
|
|
| |
|
Jak najbardziej zgadzam się z opiniami poprzedników i muszę przyznać że jeżeli chodzi o jakość materiałów wyposażenie to tutaj Braas bez dwóch zdań jest moim typem numer jeden ze względu na jakość wykonania produktów, przystępne ceny i do tego porządne warunki gwarancyjne zarówno w zakresie dachówek, blachodachówek jak i innych materiałów do wykonania dachu. |
| |
|
Również jeżeli chodzi o dachówki/blachodachówki panelowe to mogę śmiało polecić Ci wybór producenta Braas gdzie wybór modeli i kolorów jest ogromny. A cenowo na pewno znajdziesz idealne rozwiązanie pod Wasze możliwości budżetowe i do tego zapewnisz sobie dobre warunki gwarancyjne i piękny wygląda na lata co również jest dla nas ważne |
|