Gdy nas spotkał ten problem to zdecydowaliśmy się na wymianę dachu. Padło oczywiście na dachówkę, którą dało się znaleźć w ofercie https://www.pimar.pl/ Co przede wszystkim zrobiło na mnie wrażenie to jakość tych elementów. No i zewnętrzny wygląd domu prezentuje się atrakcyjniej.
Gość: janusz12 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
Dostawę i montaż płyt warstwowych oferuje https://izomix.pl/ Proponują płyty z rdzeniem z wełny mineralnej, styropianu czy pianki poliuretanowej. |
| |
Reklamy Google | |
offline Dawido82 fachowiec
|
Myślę, że możesz skontaktować się z przedstawicielem firmy www.szczelnytaras.pl . Zajmują się izolacją i naprawą dachów oraz hydroizolacją tarasów. Specjalizują się także w technologii membran PVC. Na pewno będą w stanie zaproponować Ci odpowiednie rozwiązanie. |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
A czy wybraliście już odpowiednie materiały do wykonania skutecznej hydroizolacji nie tylko fundamentów, ale również dachów? Jeżeli jeszcze nie, to zdecydowanie mogę polecić Wam żebyście zwrócili uwagę na ofertę przygotowaną przez Icopal u których znajdziecie skuteczne systemy pap, jak Papy w Technologii Szybki Profil® SBS to następca zwykłych pap płaskich. Dzięki opatentowanej, specjalistycznej budowie papy, zastosowaniu hartowanych na gorąco włóknin poliestrowych nowej generacji, różnemu rozmieszczeniu głównej, grubszej powłoki hydroizolacyjnej |
| |
Reklamy Google | |
Gość: epenetoqiho praktykant |
|
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
Jeżeli w przypadku dachów pojawił się problem z wilgocią to warto zadbać o odpowiednią hydroizolację, dlatego tutaj na pewno warto tutaj zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez producenta Icopal u których będziecie mogli liczyć na takie rozwiązanie, jak Papy w Technologii Szybki Syntan SBS cechujące się zarówno wysokim standardem zarówno przy wilgoci oraz zachowania odpowiedniej wentylacji |
| |
Gość: Williamdiell praktykant |
|
| |
Gość: KevinviocK praktykant |
|
| |
Gość: KevinviocK praktykant |
|
|