offline Ingrid_019 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kaeme doświadczony
|
Jak dla mnie kawa po turecku jest trochę za mocna, najbardziej mi smakuje kawa z ekspresu z mlekiem, lub cappuccino zwłaszcza z Etnocafe - Wrocław Poza tym mają przyjemne lokale w mieście, więc miło tam posiedzieć po pracy, przy dobrej kawce. |
Ten post był edytowany przez kaeme dnia: 4 kwietnia 2019, 23:55 | |
| |
Reklamy Google | |
offline kaskanowak007 doświadczony
|
Kawa wyszła ok chociaż średnio trafia w moje gusta ... Zazwyczaj piję kawę z ekspresu z dodatkami jak śmietana etc Dla kawoszy którzy lubią mocna kawę z ekspresu polecam kupic ziarna z kawa kongijska daje sporego kopa a smakuje wyjątkowo dobrze ;) |
| |
Gość: what is hydroxychloroquine used for arthritis praktykant |
|
| |
offline otylia inżynier
|
Żeby kawa po turecku była dobra to zacząć trzeba od dobrej jakości ziaren. To właśnie kawa daje sam i aromat. Jeśli będzie ona byle jaka byle tania to jej smak z pewnością nie powali na kolana. Warto poszukać sobie w okolicy dobrej palarni kawy. Warto zajrzeć sobie chociażby do tego artykułu https://kutno.net.pl/lifestyle/palarnia-kawy- idealna-dla-ciebie/YqvO4JLYKMz6ut1O32Pq |
| |
Reklamy Google | |
Gość: XeniaSift praktykant |
|
| |
Gość: Irvingearm praktykant |
|
| |
Gość: Jamesgap praktykant |
|
| |
Gość: Robertmem praktykant |
|
| |
Gość: Anna praktykant |
Nie ukrywam, że kawa jest moim ulubionym napojem. Nie wyobrażam sobie dnia, bez pysznej i aromatycznej kawy. Zgodzę się, że bardzo dużo zależy nie tylko od rodzaju ziaren, ale też sposobu palenia. Bardzo cenne wskazówki o tym czym się sugerować przy wyborze kawy znalazłam na stronie https://www.ewa-gotuje.pl/artykuly/fenomenalne-wlasciwosci-k awy-prosto-z-palarni , wam też takie informacje mogą się przydać. Każdy ma też swój ulubiony sposób parzenia kawy. |
|
przepis na kawę po turecku
«
Powrót do grupy: Przepisy kulinarne
Ostatnio na forum
- Kebab w kajzerce Liczba postów: 10 Grupa: Przepisy ku... Miłośnicy kuchni bliskowschodniej, którzy szukają miejsca, gdzie mogą zjeść dobry kebab w Warszawie, znajdą wiele interesujących propozycji w różnych częściach....
- Jakie słodycze najbardziej lubicie Liczba postów: 98 Grupa: Przepisy ku... Dla mnie przede wszystkim ważne jest to, aby słodycze były zdrowe, miały dobry skład i były pozbawione cukrów. No i powiem wam, że teraz nawet znalazł...
- Szybki przepis na kurczaka Liczba postów: 59 Grupa: Przepisy ku... A sezam dajecie? Posypujecie nim potrawę? Ja to uwielbiam, kupuję w wielkich workach na https://sklepagnex.pl/pl/p/Sezam-1-kg/10 32 i w sumie dodaję do większoś...
- Dobra wyciskarka do soków Liczba postów: 27 Grupa: Przepisy ku... Kupiłam fajną wyciskarkę jakiś czas temu od Zelmera i spisuje się doskonale. Nie jest to najtańsza rzecz, ale gdy decydujemy się już na zakup czegoś takiego, to...
- Pyszna tarta Liczba postów: 18 Grupa: Przepisy ku... Charakterystyczną cechą polskich wypieków świątecznych jest ich bogactwo smaków i aromatów. Każdy region Polski ma coś wyjątkowego do zaoferowania – od kujawski...