offline ![]() Tosiek praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() andriej_kol doświadczony
![]() |
Myślę, że przede wszystkim warto inwestować w szeroko
pojęty marketing. Co do PR to z pewnością kształtowanie
dobrego wizerunku firmy jest wskazane. Tylko chyba lepiej
skupić się na jakości wykonywanych usług i w taki
sposób wyrabiać sobie dobrą markę. W końcu ludzie
szukają przede wszystkim profesjonalnych wykonawców - w
tej branży od razu widać kto jest dobry a kto nie, więc
PR nic tu nie pomoże. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: zinkom praktykant |
Public relations to szerokie pojęcie i powinno być stosowane we wszystkich branżach! Choć zależy jeszcze jak ten PR się postrzega...z natury rzeczy PR czyli Public Relations to po prostu komunikowanie się, więc w przypadku branży budowlanej firmy muszą po prostu dbać o dobre opinie i kontakt z klientem jak np. http://www.agcel.pl/ i marketing tworzy się sam. Dobre opinie to podstawa, i jak wspomniano - po wyrobieniu sobie dobrej opinii dotrzeć do najlepszych klientów, a to już sprawa odpowiedniego marketingu... :) |
| |
![]() Gość: zinkom praktykant |
Public relations to szerokie pojęcie i powinno być stosowane we wszystkich branżach! Choć zależy jeszcze jak ten PR się postrzega...z natury rzeczy PR czyli Public Relations to po prostu komunikowanie się, więc w przypadku branży budowlanej firmy muszą po prostu dbać o dobre opinie i kontakt z klientem jak np. laboratorium budowlane i marketing tworzy się sam. Dobre opinie to podstawa, i jak wspomniano - po wyrobieniu sobie dobrej opinii dotrzeć do najlepszych klientów, a to już sprawa odpowiedniego marketingu... :) |
|
public relations w branży budowlanej
«
Powrót do grupy: Opinie
Ostatnio na forum
- Jaki prezent świąteczny? Liczba postów: 100 Grupa: Opinie Co prawda święta już były, ale jest jeszcze wiele innych okazji, gdzie na pewno będzie szukać pomysłów na prezent. Jak chodzi o mnie, to przykłado...
- Detektyw Liczba postów: 18 Grupa: Opinie Mogę Wam wszystkim polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy SpyDrone - wykrywanie podsłuchu w telefonie , która zajmuje się usługami związan...
- PRACA KIEROWNIK ROBÓT ELEKTRYCZNYCH Liczba postów: 3 Grupa: Opinie KIEROWNIK BUDOWY Miejsce pracy: - FINLANDIA/OLKILUOTO Opis stanowiska: - Kierowanie, nadzór i koordynacja prac montażowych na terenie budowy elektrowni a...
- Jakie miejscowości turystyczne polecacie? Liczba postów: 79 Grupa: Opinie W kontekście spędzania wolnego czasu z dziećmi, atrakcje dla dzieci Poznań malta oferują wiele możliwości, które skutecznie łączą zabawę z edukacją. Mówiąc o ta...
- Przeprowadzka Liczba postów: 207 Grupa: Opinie Ja mam bardzo pozytywne doświadczenie z firmą https://przeprowadzki-krakow.net Korzystałam z ich usług podczas przeprowadzki i wszystko przebiegło bardzo sprawn...