rekordowy popyt na powierzchnię magazynową w Europie Środkowej w 2011r.

« Powrót do artykułu: rekordowy popyt na powierzchnię magazynową... | « Powrót do grupy: Aktualności

1 kwietnia 2012, 02:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Kurcze. Jeśli Pan Ireneusz jest kandydatem tego oaeibtleskwygo ruchu na Prezydenta Miasta to zaczynam się bać.1. Udział podatku od nieruchomości w kosztach działaności przedsiębiorcf3w jest marginalny.2. Rozrf3żnienie na małych i dużych jest niezgodne ze stanowiskiem UOKiK.3. Jak Pan Ireneusz widzi pomysł na sprzedania mieszkańcom tej włąsności. Jest już bonifikata w wysokości - 95% - na wykup mieszkań komunlanych!!!Swoją drogą czy to uczciwe, żeby Ci, ktf3rzy już otrzymali pomoc dostając wynajem taniego miejskiego mieszkania, mogą jeszcze go wykupić za kilka tysięcy złotych?4. Wpływy do budżetu ze sprzedaży nieruchmości z roku na rok rosnąosiągajć poziom około 80mln rocznie - czy to mało?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 kwietnia 2012, 12:30

To było widać szczególnie na koniec 2011. Widziałem ile nieruchomości zniknęło z baz Jartomu. Teraz sami czekamy na fajną okazję - ceny nieruchomości maleją, również ceny magazynów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 kwietnia 2012, 15:27

No niby to maleje niby nie, ja nie zauważyłem żeby aż tak radykalnie zmalały, raczej bardzo niewielkie zmiany... no w tamtym roku wydaje mi sie że wieksze byly spadki. Teraz za to rosną ceny powierzchni handlowych szczególnie w galeriach masakra jakaś

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2013, 11:12

Galerie drożeją? A gdzie? Przecież w handlu detalicznym jest padaka. U nas w galerii mniej więcej 1/4 lokali w galerii jest wolna. Sklepy nie mają dobrej sprzedaży - skąd pomysł wyższych cen?

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 497

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >