robimy instalację elektryczną

« Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

6 sierpnia 2017, 10:49

Zgadzam sie: good 0 bad

https://simone.pl Uważam, że warto tam zamawiać, bo przede wszystkim mają ogromny wybór. A to jest naprawdę ważna sprawa, szczególnie jak się ma jakiś konkretny pomysł na to, jak mieszkanie powinno wyglądać. Nawet takie detale jak gniazdka czy włączniki. Kontakty Simone etc.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 sierpnia 2017, 07:46

I jak kwestia instalacji elektrycznej, zdecydowaliście się na coś lub na konkretną firmę czy też w dalszym ciągu poszukujecie? Jeżeli tak to służymy pomocą na Enegen.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2017, 15:59

Myśmy kupowali dom do remontu w tamtym roku i dużo nam wtedy z instalacjami pomógł projektant z biura Eran. Warto u nich podpytać o warunki. Przyłącze wod kan, instalacja OC z kotła – to u nich zamawialiśmy. Wszystko działa tak jak powinno i tak jak nam projektant obiecywał – oszczędnie i bezpiecznie.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2017, 22:14

Ja tam się nie cackałem z instalacją i zgłosiłem się do firmy Smart Tech Ready. Zaprojektowali mi instalację na zamówienie. Bardzo dobrze wykonana robota Polecam serdecznie każdemu.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2017, 13:56

Co do produktów elektroinstalacyjnych, to tutaj najlepiej kupić w sprawdzonym miejscu, jak na przykład www.elektrotek.pl. Ilekroć potrzebuję zaopatrzenia w odpowiednie okablowanie i przewody, to kupuję właśnie tam. Oferowane osprzętowanie zawsze mają najwyższej jakości, a ceny konkurencyjne do innych firm.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 września 2017, 05:42

To prawda, zresztą w kwestii instalacji elektrycznych i systemów bezpieczeństwa, monitoringu domu, warto zerknąć również na www.Neoinstal.pl gdzie pomożemy i doradzimy.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2017, 17:02

Moi drodzy - czy kiedykolwiek zaopatrywaliście się w osprzęt elektryczny w hurtowni internetowej http://www.polimet.com.pl/ ? Muszę kupić gniazda i włączniki i słyszałem, że mogę je dostać w tym miejscu (zależy mi na ich wysokiej jakości).

Zgłoś | Cytuj | Link

11 października 2017, 10:08

Jeśli chodzi o elektrykę i tego typu instalacje to powinni pomóc w biurze Eran – eran.com.pl. Kompleksowa obsługa, projekt był dopasowany do naszego budynku. Nie zrobili nam jakiegoś szablonu, tylko dedykowany, indywidualny projekt i za to szczególne brawa, bo nieruchomość takiego podejścia właśnie wymagała.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 października 2017, 20:47

Witam zastanawiam się nad kompleta przebudową instalacji elektrycznej i zastanawiam sie nad ofertą firmy Smart Home Ready. O firmie krążą naprawdę dobre opinie i wiem że oferują również rozwiązania pod smart dom. Ktoś korzystał z ich oferty ?

Zgłoś | Cytuj | Link

26 października 2017, 22:11

Po prostu są dwie podstawy. Po pierwsze dobry fachowiec, który zna się na swojej robocie, po drugie dobra hurtownia elektryczna, gdzie się wszystko bez problemu do zrobienia instalacji kupi. Co do tej hurtowni to jak najbardziej mogę polecić kontakt z http://el-drut.com.pl/ mają bardzo dobre wyposażenie i rozsądne ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 163

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >