Gość: izabella7 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Klerka praktykant |
Czy ktoś miał wykonywaną wewnętrzne instalacje elektryczne przez firmę ERKON???? Proszę o pomoc przy wyborze specjalistów!!!! |
| |
Reklamy Google | |
offline tomek133 majster
|
Ja gdy montowałem instalacje elektryczne w domu, skontaktowałem się z firmą Anluks ze szczecina, profesjonalnie wykonali swoją usługę, i nie musiałem się o nic martwić, w końcu robimy to na wiele lat ;) jeżeli chcecie to info o nich znajdziecie tutaj |
| |
Gość: elektycznie praktykant |
Pamiętajcie, aby decydując się na instalacje alarmowe wybrać sprawdzoną firmę. Prawidłowe podłączenie tego systemu to podstawa a przede wszystkim Wasze bezpieczeństwo. |
| |
offline bdebski doświadczony
|
Ja jak montowałem u siebie oświetlenie, to musiałem przerabiać instalację elektryczną, ale całość na szczęście nie wymagała zbyt dużo kucia. Teraz mam swoje wymarzone lampy z http://lampalampa.pl :) |
Ten post był edytowany przez bdebski dnia: 19 września 2014, 11:53 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Dedal praktykant |
|
| |
Gość: Piotr Wielgusz praktykant |
Zgadzam się z moimi przedmówcami. Nie warto się bawić samemu w wybieranie instalacji elektrycznej. Chodzi tutaj o nasze bezpieczeństwo, dlatego najlepiej powierzyć wykonanie tego zadania fachowcom. Przynajmniej ja nie robiłbym tego na własną rękę. Dla mieszkańców Krakowa mogę polecić firmę Electric House. Na początku robili instalacje dla mojej firmy. Szef dał mi do nich numer i zrobili instalację u mnie w domu. Bardzo solidne wykonanie i uczciwa, rzetelna praca. Polecam też stronę Rabatów Budowlanych- [url]www.rabatybudowlane.pl (są na Facebooku). Możecie tam znaleźć całkiem korzystne rabaty na różne usługi remontowe i budowlane. Wiem, że do Electric Housa też mają. Także jeszcze raz przypomnę, że nie radziłbym zakładać instalacji elektrycznej samemu, możecie przypłacić za to nawet życiem. |
| |
offline mogilany fachowiec
|
Życiem jak życiem, ale zdrowiem na pewno. Zabawa z prądem nie należy do bezpiecznych, o czym z pewnością pamiętają wszystkie matki, zabezpieczając przed dziećmi kontakty. Niestety jest tak, że ludzie często biorą się za samodzielne naprawy instalacji elektrycznej myśląc, że zaoszczędzą na kosztach. Tymczasem to złudna oszczędność, bo ewentualne późniejsze naprawy nieudolnych przeróbek to już zdecydowanie większy koszt. Warto wszelkie prace przy instalacji zlecić fachowcom, oni na pewno wykonają je dobrze, z zachowaniem wszelkich obowiązujących norm, kończąc pracę pomiarami instalacji i urządzeń elektrycznych oraz oświetlenia, co da gwarancję jakości wykonanej pracy. |
| |
Gość: irkowski praktykant |
Dużym błędem jest wypatrywanie oszczędności tam, gdzie kluczowa jest jakość realizacji. Osoby, które nie mają żadnego pojęcia o napięciu elektrycznym twierdzą, że jest to zadanie jakiemu każdy zdoła podołać. Schody rozpoczynają się w momencie gdy instalacje elektryczne trzeba odebrać. Nie zrobi tego nikt inny jak tylko elektryk mający potrzebne uprawnienia. |
| |
Gość: maniek56 praktykant |
Zgadzam sie z poprzednikami. Nie ma jak to fachocwy zajmą sie wszytkim. Ja sam zatrudniłem przy wymianie insralacji fachowców z http://www.julispec.pl/content/uslugi-elektry czne-i-energetyczne i mam pewność ze nie bedzie zadnej awarii. |
|
robimy instalację elektryczną
«
Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną
Ostatnio na forum
- Instalacja taka sama jak w domku jednorodzinnym? Liczba postów: 15 Grupa: Robimy inst... Tak bym zaplanował elektrykę żeby niektóre obwody mogły być zasilane przez magazyn energii a po jego padnięciu z agregatu. Kwestia też decyzji czy wtedy podtrzy...
- Kanały kablowe Łódź Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... Chce mieć instalację alarmową i szukam kanały kablowe łódź. Jakie kanały polecacie?
- Zabezpieczenie gniazdek przed dziećmi Liczba postów: 340 Grupa: Robimy inst... Faktycznie, to bardzo istotna kwestia. Ja jednak przychylam się do tego, że da się połączyć elegancki, czy wręcz nowoczesny design z praktycznością. Dobrze wida...
- jaki przewód do internetu, tv i telefonu? Liczba postów: 42 Grupa: Robimy inst... Router to nie tylko urządzenie, które zapewnia szybki internet – to centrum naszej domowej sieci. W artykule https://www.pomponik.pl/artykul-sponsoro wany/news-d...
- Gdzie znajdują się kable? Liczba postów: 6 Grupa: Robimy inst... Jak rozwiązałeś te sprawę? Mam podobny problem.