offline Morlinek majster
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 15:09 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Rafaello majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline KOSTEK24 fachowiec
|
|
| |
offline olokolo praktykant
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
zwykła roleta jest bardzo minimalistyczna, tkanina
zainstalowana na drążku, rozwija się w dół. roleta
rzymska jest zazwyczaj z innego rodzaju materiału - raczej
z jakiegoś lepszego. roleta rzymska nie zwija się tylko
podnosi tworząc harmonijkę. wygląda bardziej elegancko.
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline mogilany fachowiec
|
Ja tam nie widzę różnic. A może chciałbyś zobaczyć rolety okienne jakie sprzedaje sklep Gardinia. Ja tam zakupiłam swoje i cieszę się już nimi 2 miesiąc. Można ich pracę śmiało pochwalić :) |
| |
offline Mareek80 praktykant
|
Osobiście mogę polecić rolety rzymskie, gdyż wyglądem naprawdę mogą zastąpić firanki czyli jeden wydatek mniej. Sam zastosowałem takie rolety okienne i razem z żoną sobie je chwalimy. Goście też zawsze się nimi zachwycają. |
| |
offline donpedro majster
|
|
| |
offline londek praktykant
|
Oczywiście, że można wrzucić do pralki. Sam mam takie
rolety rzymskie
http://gardinia.pl/produkty/rolety/41/rolety_rzymskie_roma_m
ini/1219.html firmy Gardinia i tak jak polecał producent
piorę je w 30 stopniach i wszystko jest ok, do tego
prasuję je ciepłym żelazkiem. |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 15:24 | |
|
rolety rzymskie
«
Powrót do grupy: Karnisze
Ostatnio na forum
- Karnisze elektryczne? Liczba postów: 61 Grupa: Karnisze U siebie mam tradycyjne i nie zamieniłbym ich na inne. Wybór karniszy w tych czasach jest ogromny, ale mimo to zwykłe mi się najbardziej podobają. Ja wybrałem k...
- Projektowanie, doradztwo i montaż Liczba postów: 3 Grupa: Karnisze Pewnie dużo osób skorzysta z projektowanie instalacji elektrycznej . To jest naprawdę bardzo dobra oferta dla wielu osób.
- Nieestetyczne dziury po karniszach Liczba postów: 7 Grupa: Karnisze Jednotorowe szyny sufitowe https://karniszowe.pl/sklep/karnisze/jed notorowe to praktyczne i proste rozwiązanie do każdego wnętrza. Jakie są Wasze doświadczenia....
- Upierdliwe czyszczenie karniszy Liczba postów: 1 Grupa: Karnisze Witam! Od czasu do czasu robię poważniejsze sprzątanie i zawsze mam problem z karniszami. Mam w dwóch pokojach okna parami, a w każdym pomieszczeniu karnisze są...
- Szyny sufitowe? Liczba postów: 8 Grupa: Karnisze Polskie gry online to doskonały sposób na spędzenie wolnego czasu. Znajdziesz tu gry dla każdego, niezależnie od wieku czy zainteresowań. Możesz grać w gry akcj...