samochód nowy czy używany

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 23 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

15 kwietnia 2015, 17:32

Zgadzam sie: good 0 bad

Takie marzenia to i ja mam :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 maja 2015, 05:46

Ja mam używany, odpkupiony od znajomego. Jest naprawdę we wspaniałej kondycji, niezkorodowany, skrzynia w automacie serwisowana co roku w RENZ (http://www.renz.pl/), myślę, ze spokojnie jeszcze posłuży mi przez lata.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 maja 2015, 06:29

Ja mam też używany, niedawno musiałam tylko wymienić turbosprężarkę (http://www.turbo-tech.eu/), a tak po za tym to chodzi jak nówka.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 maja 2015, 10:08

Nowy traci już na wartości po wyjechaniu z salonu, więc masz odpowiedź. Chyba, że bierzesz w leasing.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2015, 05:37

Moim zdaniem warto wziąć samochód używany, pod warunkiem, ze jest zadbany i zna się jego historię. Najlepiej dlatego kupować u znajomego w komisie. Ja tak kupiłem swoje audi a4 w automacie. Cudo nie samochód.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 maja 2015, 19:35

A skąd bierzesz do niego ewentualne czsci? Kupujesz nowe czy na przykład używane ze szrotu? Ciekawi mnie to, bo sam nie wiem w jakie części warto inwestować.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 czerwca 2015, 09:50

Ja też jestem za kupnem auta używanego. Samochód z salonu zaraz po wyjeździe traci od kilku do kilkunastu procent wartości. Do nowego auta znacznie droższe są części. Sam przymierzam się do kupna używanego Saaba 95. Na nowego mnie nie stać, ale taki 7 lub 8 letni może być.

---
Nautiqus

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2015, 14:05

Zadbany używany pocieszy latami myślę. Sam zawsze kupuję kilkuletnie i w zasadzie jeszcze się nie sparzyłem :)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lipca 2015, 16:36

a ja się czaję na zakup nowego auta od nich [url]http://www.chodzen.pl/honda-pulawska
bo mają w ofercie naprawdę piękne modele

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2015, 22:46

Ja mam używany samochód, bo zdecydowanie cena za nim przemawia. Na nowy z salonu mnie po prostu nie stać. Ale ten, który kupiłam jest jeszcze w bardzo dobrym stanie, właściciel dobrze sie nim opiekował i regularnie go www.renz.pl/]serwisowała.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 22:46
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 23 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gry komputerowe Liczba postów: 114 Grupa: Trudne tema... Macierze Dell dostępne na stronie macierz Dell oferują zaawansowane technologie deduplikacji i kompresji danych. Dzięki nim możliwe jest optymalne zarządzanie p...
  • Jaki prawnik od rozwodów w Katowicach? Liczba postów: 34 Grupa: Trudne tema... Cześć, nie jest mi łatwo o tym pisać, ale zaczynam proces rozwodowy i szukam dobrego prawnika w Warszawie, który pomoże mi zarówno w kwestiach rozwodu, jak i po...
  • Akumulatory Liczba postów: 25 Grupa: Trudne tema... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie doradztwa w zakresie ochrony środowiska lub szukacie sprawdzonego skupu a...
  • Korekcja wzroku Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Cześć wszystkim! Mam wadę wzroku -5 i coraz częściej myślę o laserowej korekcji. Znalazłem klinikę https://blikpol.pl/ i jestem ciekawy, czy ktoś z Was korzysta...
  • Panele dachowe czy dachówka Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Miałem ten sam dylemat. W końcu wybrałem panele dachowe, bo dachówka była znacznie droższa, a ja nie miałem aż takiego budżetu. Panele dobrze się trzymają, łatw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 573

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >