offline Marcell fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: oleszka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kamila praktykant |
|
| |
offline madejski fachowiec
|
|
| |
Gość: klakier praktykant |
Moim zdaniem warto wziąć samochód używany, pod warunkiem, ze jest zadbany i zna się jego historię. Najlepiej dlatego kupować u znajomego w komisie. Ja tak kupiłem swoje audi a4 w automacie. Cudo nie samochód. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: szyszek praktykant |
A skąd bierzesz do niego ewentualne czsci? Kupujesz nowe czy na przykład używane ze szrotu? Ciekawi mnie to, bo sam nie wiem w jakie części warto inwestować. |
| |
offline marcinwroblewski praktykant
|
Ja też jestem za kupnem auta używanego. Samochód z salonu
zaraz po wyjeździe traci od kilku do kilkunastu procent
wartości. Do nowego auta znacznie droższe są części.
Sam przymierzam się do kupna używanego Saaba 95. Na nowego
mnie nie stać, ale taki 7 lub 8 letni może być. |
| |
offline Ozzy fachowiec
|
Zadbany używany pocieszy latami myślę. Sam zawsze kupuję
kilkuletnie i w zasadzie jeszcze się nie sparzyłem :) |
| |
Gość: vicos praktykant |
|
| |
Gość: kamilllka praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 22:46 | |
|
samochód nowy czy używany
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Sposób na zdrowie Liczba postów: 560 Grupa: Trudne tema... Słuch to jeden z fundamentalnych zmysłów, który ma duży wpływ na nasze zdrowie psychiczne i fizyczne. Utrata słuchu może prowadzić do izolacji, zmęczenia, a naw...
- Ciąża a badania Liczba postów: 39 Grupa: Trudne tema... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z usług polecanego mi, sprawdzonego....
- Rekuperacja Liczba postów: 7 Grupa: Trudne tema... Również jestem zainteresowana takim tematem. Bardzo chciałabym dowiedzieć się nieco więcej :)
- Kable sterownicze Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Wykonujesz instalacje kablowe. A może potrzebujesz solidnych rozwiązań do przechowywania i transportu przewodów? Sprawdź ofertę Fallklandy-Zagórz u których możn...
- Jak spędzasz swój wolny czas? Liczba postów: 153 Grupa: Trudne tema... Mi najlepiej w czasie wolnym wychodzi oglądanie filmów. Aby znaleźć ciekawe propozycje, korzystam ze strony https://cineman.cc/movies która oferuje szeroki wybó...