schody kamienne

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

25 marca 2019, 08:22

Zgadzam sie: good 0 bad

Z takimi schodami to zależy od budowy domu i stylu, napewno też kamienne schody są bardziej trwałe oraz łatwiejsze do czyszczenia. Na pewno mogę polecić w tych tematach firme kominkifany.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 marca 2019, 08:27

prednisolone seroquel sleepiness acyclovir 400 mg trazodone hcl 50mg lipitor

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 marca 2019, 11:54

Jeżeli mam być szczery to mi bardzo podobają się schody wykonane z kamienia naturalnego, są piękne i do tego również trwałe, solidne. Wystarczy zdecydować się na wysokiej jakości materiał jak granit czy marmur.

MBM.org.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

1 maja 2019, 18:16

Jak schody od zewnątrz to ja bym pomyślał jeszcze nad gotowymi stopnicami bo też nie trzeba wtedy marnować na nie czasu.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2019, 12:05

Ja wolałem jednak mieć normalne stopnice blokowe już wykonane i do tego ewentualnie można je pokryć ciekawym przykryciem jak Oslo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 stycznia 2020, 08:17

[quote=MBM.org.pl]Jeżeli mam być szczery to mi bardzo podobają się schody
wykonane z kamienia naturalnego, są piękne i do tego
również trwałe, solidne. Wystarczy zdecydować się na
wysokiej jakości materiał jak granit czy marmur.

O tak, zgadzam się! Świetna opcja :)

Zgłoś | Cytuj | Link

10 kwietnia 2020, 12:52

Schody kamienne to również mój faworyt, my mamy granitowe, których realizacja zajęła się firma ARKAM z Krakowa http://www.arkam.krakow.pl/schody/. Schody wyglądają dokładnie tak, jak chcieliśmy, są wykonane dokładnie, firma przyłożyła się do wszystkich detali, no i przede wszystkim są trwałe, polecam serdecznie.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2020, 08:39

Też zdecydowałem się na schody z kamienia i mogę powiedzieć że był to świetny pomysł. Schody świetnie się prezentują i są solidnie wykonane. Jeżeli rozglądacie się za sprawdzona firmą, która zajmuje się wykonywaniem schodów kamiennych to polecam wam zgłosić się do http://i-kamienie.pl/ Na nich można w pełni polegać.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2020, 20:35

Bardzo ciekawy pomysł. Ja również posiadam w domu schody z kamienia. Wyglądają elegancko, nowocześnie i znacząco ponoszą standard wnętrza. Schody z marmuru wykonała dla mnie firma www.uni-stone.pl. Wyróżniają się pięknym designem oraz wysoką jakością. Zdecydowanie mogę je polecić każdemu.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 października 2020, 16:02

Ja mam schody granitowe i jestem bardzo zadowolony. Schody są niezniszczalne, nie widać na nich odgnieceń. Drewno jest bardzo miękkie. Schody kamienne wyglądają bardzo solidnie. Ja swoje zamawiałem w https://www.granmal.eu/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• panele na schody Liczba postów: 19 Grupa: Schody i ba... panele z kapinosami z litego drewna. Ciekawe jak jest róznica w cenie pomiędzy tym rozwiązaniem a całym trepem z litego drewna. Czy w ogóle opłaca się takie kom...
  • Nowoczesne meble na wymiar Liczba postów: 5 Grupa: Schody i ba... Ja mam bardzo ładne meble. Z tych mebli jestem zadowolony. ____________________________ ________________ nowe mieszkania lublin
  • HOLOWANIE Liczba postów: 7 Grupa: Schody i ba... Interesuje mnie holowanie samochodu z Austrii do Polski. Czy możecie polecić sprawdzoną firmę z tej branży? W Internecie znalazłam firmę P.P.H.U. Baścik. Czy kt...
  • guma na schody wejsciowe!!! Liczba postów: 6 Grupa: Schody i ba... Dokładnie tak, Taśma Antypoślizgowa jest chyba najestetyczniejszym rozwiązaniem, poza tym niedrogim a przede wszystkim funkcjonalnym.
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 73 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19486 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 448

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >