schody drewniane

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14

10 grudnia 2024, 12:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Montaż schodów przebiegł szybko i sprawnie, a efekt końcowy jest imponujący. Jeśli szukacie dobrych wykonawców, sprawdźcie Green Step na https://greenstep.pl/.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 grudnia 2024, 21:34

Przy urządzaniu nowego domu szukaliśmy schodów, które będą eleganckie, a jednocześnie łatwe do utrzymania. Po przeanalizowaniu ofert, zdecydowaliśmy się na schody dywanowe z oferty https://classicparkiet.pl/schody/ które wpasowały się w minimalistyczny styl naszego wnętrza. Doradca firmy pomógł nam wybrać idealne rozwiązanie, a montaż został wykonany szybko i precyzyjnie. My raczej chcąc sami przeprowadzić montaż, pewnie zrobilibyśmy to źle i straciłoby na estetyce.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 stycznia 2025, 13:20

Polecam Green Step każdemu! Potrzebujesz funkcjonalnych i stylowych schodów? Firma zadba o każdy szczegół, a efekt końcowy zachwyci.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• panele na schody Liczba postów: 19 Grupa: Schody i ba... Aby wyrównać betonowe schody i obłożyć je panelami, możesz użyć masy samopoziomującej, a następnie przykleić panele montażowym klejem. Jeśli szukasz instrukcji,...
  • Nowoczesne meble na wymiar Liczba postów: 5 Grupa: Schody i ba... Ja mam bardzo ładne meble. Z tych mebli jestem zadowolony. ____________________________ ________________ nowe mieszkania lublin
  • HOLOWANIE Liczba postów: 7 Grupa: Schody i ba... Interesuje mnie holowanie samochodu z Austrii do Polski. Czy możecie polecić sprawdzoną firmę z tej branży? W Internecie znalazłam firmę P.P.H.U. Baścik. Czy kt...
  • guma na schody wejsciowe!!! Liczba postów: 6 Grupa: Schody i ba... Dokładnie tak, Taśma Antypoślizgowa jest chyba najestetyczniejszym rozwiązaniem, poza tym niedrogim a przede wszystkim funkcjonalnym.
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 73 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19486 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 336

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >