serwis opon

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

19 lutego 2018, 08:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Znacie kogoś kto zajmuje się naprawianiem opon w pojazdach budowlanych?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lutego 2018, 08:43

Co do firm, które specjalizują się w serwisowaniu opon w maszynach budowlanych to mogę wam polecić firmę www.serwisogumieniaprudnik.pl z Prudnika w województwie Opolskim. Zajmują się nie tylko maszynami budowlanymi ale też rolniczymi, tirami czy samochodami osobowymi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 kwietnia 2018, 06:11

Ja opony do maszyn budowlanych (model opony 29.5R25) zakupiłem ostatnio w www.mtptyres.com.pl. Od lat kupuję je właśnie tam, bo sprawdzają mi się naprawdę bardzo dobrze. Nie pękają. Miło się je użytkuje i kosztują naprawdę przyzwoicie. Polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2018, 22:21

Myślę, że najlepiej jednak kupić nowe...Zgodzę się z przedmówcą, dystrybutor http://www.mtptyres.com.pl ma je w najlepszej jakości! Mam i polecam :)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 czerwca 2018, 12:14

Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Szczecina polecam firmę www.opony-wymiana.pl, która zajmuje się serwisowaniem, wulkanizacją i wymianą opon. Mają spore doświadczenie i działają bardzo sprawnie, więc polecam ich wam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 sierpnia 2018, 12:46

Jeżeli mieszkacie w okolicach Myślenic województwie małopolskim to polecam wam zgłosić się do warsztatu www.auto-lan.pl Tam zajmują się między innymi wulkanizacją i serwisowaniem opon. Mają bardzo dobre ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 października 2018, 16:15

Ja ostatnio na terenie śląska korzystałam z pomocy mobilnej wulkanizacji. Panowie z wulkanizacja chorzów usunęli w krótkim czasie usterkę, a ja tym samym mogłam kontynuował jazdę. Po tym zdarzeniu wizytówkę wożę przy sobie. Nigdy nie wiadomo, kiedy znowu może się przydać.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2019, 22:10

Na porządną wulkanizację zawsze mogę liczyć ze strony http://motostrefa.olsztyn.pl/ Ich usługi zrobiły na mnie mnie ogromne wrażenie. Wymiana opon zajęła im dosłownie sekundę, kłopot załatwili w mgnieniu oka!

Zgłoś | Cytuj | Link

22 stycznia 2019, 16:03

Wybierz coś regionalnego, to raczej najbardziej bezpieczna opcja ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lutego 2019, 19:05

Ja się na tym niestety kompletnie nie znam. Nie będę w stanie tutaj pomóc.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 573 Grupa: Technologie... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 372 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • agencja Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Dais - https://dais.pl/ to agencja marketingowa, która łączy doświadczenie w social mediach z efektywnymi strategiami performance marketingowymi. Dzięki analizo...
  • Wyposażenie magazynu Liczba postów: 1547 Grupa: Technologie... Potrzebujesz osprzętu do wózków widłowych, który ułatwi Twoją pracę? Zajrzyj do Mipromet. Znajdziesz tam liny stalowe, uchwyty do beczek, trawersy, czy nakładki...
  • wózki widłowe Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Zastanawiasz się nad zakupem przedłużek do wideł, uchwytów do beczek, trawersów, czy lin stalowych? Sprawdź ofertę Mipromet, która oferuje wysokiej jakości ospr...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 240

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >