siatka ogrodzeniowa

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

13 lipca 2009, 13:58

Zgadzam sie: good 0 bad

nie bede placic za "duze" drogie ogrodzenie, ale wsrod siatek bede wybredny. na razie najbardziej przekonuje mnie pantanet. jak dotad jedyna zgrzewana jaka zauwazylem i mam wrazenie, ze duzo mocniejsza niz klasycznie pleciona w oczka.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lipca 2009, 01:18

Siatki są dobre na ryby i za siatką wyglądasz jak więzień :twisted: kiedyś nic niebyło tylko siatka i odpadki teraz jest wszystko .

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 października 2009, 15:28

zależy kto co lubi, ja chce kupić siatkę a żona puścić po niej jakiś ładny bluszcz. Najbardziej podobają mi się z betafence, teściowie mają tej firmy od kilku lat i są bardzo zadowoleni.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 grudnia 2009, 19:10

ja teraz waham się czy siatka czy panele, słyszałem właśnie o tej firmie betafence i się nad nią zastanawiam...

Zgłoś | Cytuj | Link

29 grudnia 2009, 21:14

WITAM
JEZELI MAJA PANSTWO JAKIKOLWIEK PROBLEM Z PRODUKCJA SIATKI OGRODZENIOWEJ ,PROSZE O KONTAKT TEL 513 326 039. NA PEWNO POSTARAMY SIE POMOC PANSTWU I WYELIMINOWAC BLEDY W PRODUKCJI. JESTESMY FIRMA DZIALAJACA W BRANZY NARZEDZI DO MASZYN PRODUKUJACYCH SIATKI OGRODZENIOWE (SIATKARKI AUTOMATYCZNE I ZWYKLE). POSIADAMY WIELOLETNIE DOSWIADCZENIE!!!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 stycznia 2010, 15:41

no cóż... jaki my możemy mieć problem z produkcją(!) siatek...?!

Lord, warto brać tą z betafence. Solidna firma.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 stycznia 2010, 23:10

Kupiłem siatkę firmy Betafence i jestem baardzo zadowolony. Już trzeci sezon stoi i ani śladu zużycia nawet na spodzie, gdzie w pewnym miejscu styka się bezpośrednio z kwaśną glebą.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 kwietnia 2010, 17:56

ja przed chwilą kilka ciekawych rzeczy znalazlem na betafence pl, spory wybór mają!

Zgłoś | Cytuj | Link

16 października 2018, 08:30

Siatka ogrodzeniowa to tańsza opcja jeżeli chcemy zaoszczędzić na wykonaniu ogrodzenie i szczerze mówiąc to dosyć dobrze się sprawdzi, szczególnie jeżeli jest to ogrodzenie tymczasowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 grudnia 2018, 12:17

Dobrej jakości siatkę ogrodzeniową znajdziesz w ofercie www.ogrodzenia-pomorskie.pl. Posiadam taką na działce i jestem z niej zadowolony. Jest bardzo starannie wykonana i zabezpieczona przed korozją.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 519 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 337 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
  • Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...
  • Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 636 Grupa: Technologie... Co do wyboru dobrej jakości narzędzi ręcznych i elektronarzędzi to na pewno warto również zapoznać się z ofertą hurtowni Chle-Mar gdzie będziecie mogli wszystko...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 606

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >