offline Zbydrew.pl inżynier
|
|
Ten post był edytowany przez Zbydrew.pl dnia: 30 maja 2017, 07:23 | |
| |
Reklamy Google | |
offline theme fachowiec
|
Może to już nie czasy mówiące, że dobry towar sam się reklamuje ale takie wciskanie ludziom promocji strony mnie wręcz odpycha. A co do samoreklamowania się produktów to jeszcze istnieje spora grupa ludzi wymieniająca się informacjami na ten temat. Czy to na forach czy na Facebooku w różnych grupach. Producentom nieźle tam się czasem dostaje za małe niedociągnięcia czy ewentualne spory reklamacyjne, co jest super motywatorem do rozwijania swoich produktów czy usług. |
| |
Reklamy Google | |
offline molik praktykant
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
|
Ten post był edytowany przez dnia: 7 marca 2019, 23:02 | |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
Nie ma jednoznacznie określonego kryterium "dobrego
salonu". Dla mnie, jako osoby która już kilka dobrych lat
pracuje w branży drzwiowej, liczy się kilka rzeczy: |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Gondoru praktykant |
|
| |
Gość: henrykmo praktykant |
Jeżeli budujesz dom lub remontujesz mieszkanie, na pewno zastanawiasz się, jakie wybrać drzwi wejściowe. Decyzja nie jest łatwa, ponieważ producenci w kraju i na świecie prześcigają się w ofertach na solidne, antywłamaniowe drzwi. Chcąc wydać pieniądze jak najbardziej rozsądnie, skorzystaj z pomocy specjalistów od https://drzwimarzen.pl gdzie uzyskasz nie tylko szeroki asortyment produktów różnych marek, ale także fachowe doradztwo. |
| |
Konto usunięte praktykant |
Solidne drzwi wewnętrzne i zewnętrzne wg oryginalnych
wzorów znajdziecie w |
| |
offline theme fachowiec
|
|
|
sklep internetowy z drzwiami
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 523 Grupa: Montujemy o... Co sądzicie o firmie Shutters, czy ich okiennice wewnętrzne mogą zastąpić klasyczne zasłony w pomieszczeniach, gdzie zależy na minimalistycznym wyglądzie? Zasta...
- Okna do domu Liczba postów: 61 Grupa: Montujemy o... Jeśli okna najwyższej jakości, to zdecydowanie Schuco Living MD z PVC. Rozwiązanie to doskonale sprawdza się w budownictwie energooszczędnym i pasywnym. Siedmio...
- jakie okna wybrać: plastikowe czy drewniane? Liczba postów: 139 Grupa: Montujemy o... Jeśli szukacie wyjątkowych dodatków do okien, to mam małą podpowiedź... Sam kiedyś zamówiłem z tej oferty https://www.klamkidodrzwi.sklep.pl/nowos ci,klamki_do_o...
- okna pcv Liczba postów: 187 Grupa: Montujemy o... Czy zastanawialiście się także nad klamkami z zamkiem?
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 25 Grupa: Montujemy o... Do mieszkania takie KMT 75-ki to jest już maszyna. I to konkretna. Takie drzwi to śmiało lecą jako wejściowe do domu, a nie wejściowe do mieszkania. Choć sam mo...