sklep internetowy z drzwiami

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

13 sierpnia 2014, 09:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Myślę, że można spokojnie kupować drzwi przez internet, nie ma z tym większych problemów. Dobre drzwi tak mają w drzwi wodzisław śląski. Można je zamawiać z montażem u nas w domu przez co jest to wygodne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 sierpnia 2014, 09:38

Co racja to racja. Miałem okazje kupować tam liny stalowe i nie mogę narzekać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 września 2014, 14:36

Zapraszamy także na stronę naszego salonu drzwi i okien www.Oknobyt.pl teraz przygotowaliśmy kilka atrakcyjnych promocji.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 października 2014, 16:45

Sklep internetowy z drzwiami prowadzi DrzwiStudio z Warszawy. Ja jednak wolałbym obejrzeć drzwi w naturze przed zakupem. To nie jest zakup chustki do nosa. Musi się nam podobać kolor, faktura, okleina - wszystko.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2014, 15:21

bardzo dobre artykuły pomocne przy wszelkiego rodzaju remontach są znajdziecie na http://www.ranplast.pl/pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 października 2014, 14:50

Jeżeli chodzi o dobre sklepy internetowe z drzwiami i akcesoriami,to warto odwiedzić także naszą stronę www.Okucia-Drzwiowe.pl na pewno nikt nie będzie czuł się rozczarowany.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2014, 14:02

Polecam www.drzwipol.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

17 listopada 2014, 11:51

bel-pol.pl - mają podłogi i drzwi, spory wybór różnych firm takich jak porta czy dre itp. możesz zajrzeć

Zgłoś | Cytuj | Link

18 listopada 2014, 15:11

Widziałem, że teraz na stronie Gerdy można zamówić bezpłatny pomiar drzwi. Warto się tym zainteresować, bo wiele osób ma z tym naprawdę problem.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2014, 19:30

Punkty sprzedaży raczej przeprowadzają pomiary za free. Druga opcja to pomiar otworu drzwiowego jest banalny. I tak większość zamówień to standardowe wielkości. Taniej wychodzą skrzydła 9o cm od 96 cm.
Poza tym lepiej chyba samemu zmierzyć niż dla pomiaru kupować gerdę..

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 309

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >