sklep internetowy z drzwiami

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

30 maja 2017, 07:22

Zgadzam sie: good 0 bad

W kwestii tych dobrych i godnych zaufania sklepów internetowych ze stolarką drzwiową oraz okienną, to polecam zerknąć również na www.Zbydrew.pl gdzie teraz mamy kilka ciekawych promocji i nowe kolekcje drzwi oraz okien :)

Ten post był edytowany przez Zbydrew.pl dnia: 30 maja 2017, 07:23
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lutego 2019, 07:56

Może to już nie czasy mówiące, że dobry towar sam się reklamuje ale takie wciskanie ludziom promocji strony mnie wręcz odpycha. A co do samoreklamowania się produktów to jeszcze istnieje spora grupa ludzi wymieniająca się informacjami na ten temat. Czy to na forach czy na Facebooku w różnych grupach. Producentom nieźle tam się czasem dostaje za małe niedociągnięcia czy ewentualne spory reklamacyjne, co jest super motywatorem do rozwijania swoich produktów czy usług.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 marca 2019, 10:26

Przydadzą mi się polecane przez was strony, z pewnością przejrzę ich oferty

Zgłoś | Cytuj | Link

7 marca 2019, 20:56

Jeżeli chodzi o dobre i godne polecenia sklepy internetowe to warto zerknąć także na Vobri.com.pl gdzie znajdziecie szeroki wybór stolarki budowlanej w niższej cenie.

Ten post był edytowany przez dnia: 7 marca 2019, 23:02
Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2019, 14:35

Nie ma jednoznacznie określonego kryterium "dobrego salonu". Dla mnie, jako osoby która już kilka dobrych lat pracuje w branży drzwiowej, liczy się kilka rzeczy:
-oferta z której jest co wybrać. Dobrze przemyślana, a nie od sasa do lasa wszystkiego po trochu.
-wywiązywanie się przez salon z umówionych rzeczy co do jakości, terminowości itd.
-doradztwo które ma służyć dobraniu najlepszego rozwiązania do danego miejsca, a nie tylko zainkasowaniu gotówki.
-dostępność towaru, bo czasem trzeba mieć drzwi od ręki, jak jak u mnie szef współpracuje z hurtownią, która ma np. popularne Erkado w kilku modelach dostępnych od ręki.
-montaż, montaż i jeszcze raz profesjonalny montaż

O resztę tak na prawdę dbają producenci dosyłając towar jak najlepszej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 listopada 2019, 23:34

Może https://dobredrzwi.pl? Wiem od znajomych, którzy z ich usług korzystali, że bardzo pomagają w doborze drzwi i montażu.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 grudnia 2019, 12:36

Jeżeli budujesz dom lub remontujesz mieszkanie, na pewno zastanawiasz się, jakie wybrać drzwi wejściowe. Decyzja nie jest łatwa, ponieważ producenci w kraju i na świecie prześcigają się w ofertach na solidne, antywłamaniowe drzwi. Chcąc wydać pieniądze jak najbardziej rozsądnie, skorzystaj z pomocy specjalistów od https://drzwimarzen.pl gdzie uzyskasz nie tylko szeroki asortyment produktów różnych marek, ale także fachowe doradztwo.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 grudnia 2019, 15:11

Solidne drzwi wewnętrzne i zewnętrzne wg oryginalnych wzorów znajdziecie w
https://kubiczek-drzwi.pl/ Mają na swoim koncie wiele wspaniałych realizacji

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2019, 11:42

Tak jak nie lubię reklam na forach, tak tutaj jestem pełen podziwu dla tak skromnego marketingu. Pozwolę sobie zachować kontakt i zgłaszać się po drzwi w przypadku realizacji w starszych kamienicach. Wielkie uznanie ode mnie dla tak pięknej pracy!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 324

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >