Styczeń no i smog w natarciu. Mam sasiadow ktorzy totalnie zadymiają okolice, mimo ze mieszkam w malej miescowosci, górzystej to nie mogę zima cieszyc się dobrym, czystym powietrzem. No az mnie trafia. Nie wiem jak sobie z nimi radzic, jak przekonać? Nie chce tez siegac po radykalne rozwiązania typu zgłoszenie tego procederu, to w końcu sasaedzi. Poradzcie cos?
offline darekrezon praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kris45 praktykant |
Można ich zglosic do odpowiednich sluzb, niech przyjada zbadają zanieczyszenie powietrza z ich komina i będzie kara. Glowny winowajca to piecuch, palenie smiecami i bardzo zlej jakości wegiel a przecież można spalac czysto – mam sredniej generacji kociol z podajnikiem i wegiel sztygar - EKOGROSZEK. Zyzycie 5 workow w mrozy i czysty, przezroczyty wegiel z komina. Można!Do wymiany kotla nawet nasze szacowne państwo chce doplacac. W ministerstwie w gmninach sa na to srodki trzeba się pofatygować. |
| |
Reklamy Google | |
offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
Gość: realistor praktykant |
jasne fotowotanika. Trochę realizamu, pana pomysły to
może za 20-30 lat się urzeczywsitnia. Poki co wegiel daje
nam ie tylko energie elektryczna ale i cieplo. No ale wegiel
przezdewszystkim musi mieć odpowednie paramtery i
kaooryczosc – sztygar jest w porzadku. Tez popelnilem
kilka bledow w mojej historii wyboru wegla. Spieklem się
pary razy zostając ze spora dostawa wegla który za chiny
nie chciał się palic, to była jakas mokra maz nie wegiel
, w dodatku pol n apol z kamieniami. Madry Polak po… teraz
wiem za co place. Wegiel na poziomie. |
| |
offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline przemek986 fachowiec
|
|
| |
offline mwp.biz.pl praktykant
|
Ekologiczny dom niestety wymaga sporych nakładów finansowych, dlatego warto wcześniej wszystko dokładnie sobie przeliczyć. Jeżeli będziecie chcieli równiez zawalczyć ze smokiem w swoim domu to warto pomyśleć nad oczyszczaczem powietrza który będziesz mógł kupić również w naszym sklepie https://www.mwp.biz.pl w którym znajdziesz ich szeroki wybór w fajnych cenach i do tego zawsze sprawna realizacja zamówienia. Zapraszamy do zakupów :) |
|