sofa do gabinetu

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

7 maja 2013, 16:13

Zgadzam sie: good 0 bad

Moim zdaniem do gabinetu to tylko skórzana i kropka:)W klasycznych kolorach czarna lub brązowa

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 maja 2013, 09:31

tak, czarny kolor to dobry wybór do biura, brązowy też ale wydaje mi się że pasuje do wybranych wnętrz

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 maja 2013, 11:27

Dlaczego do wybranych? Moim zdaniem do każdego chyba biura najlepiej czarna lub brązowa skórzana kanapa będzie pasować. Zobacz np. te Etap sofa: http://www.etap-sofa.pl/index.php?option=com_content&view=ar ticle&id=818&Itemid=793&lang=pl

Do biura idealna, klasyczna, takie jest moje zdanie

Zgłoś | Cytuj | Link

9 maja 2013, 21:17

no zestaw spoko, czarna tak, jednak moim zdaniem brązowa pasuje/kojarzy mi się bardziej np. z kancelarią, doradztwem itp.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lipca 2013, 08:13

Twojego linku nie otworzyłam - przynajmniej mi się nie otwiera:( - natomiast linki, które podaje Marjetkaa są bardzo ciekawe, szczególnie ta kanapa z flagą brytyjską:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lipca 2013, 17:33

Mi też gabinet się kojarzy ze skórzana sofą, chociaż można i pomyśleć nad ciekawszym wystrojem wnętrza i zrezygnować z typowej "gabinetowej" stylistyki

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2013, 09:02

Też mi się wydaje, że sofa powinna być dostosowana do stylistyki pomieszczenia, a nie tylko do faktu, że jest to gabinet. Zawsze lepiej coś pokombinować :)

rabatybudowlane.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

9 września 2013, 08:10

Moim zdaniem meble powinny być rzeczywiście dobrane do stylu pomieszczenia:)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 września 2013, 17:35

Gabinet mozna urzadzic nowoczesnie. Gdzie sie nie wejdzie to zawsze czarna kanapa lub brazowa. Ilez mozna ? Mozna wniezc troche ozywienia do takich pomieszczen. Troche koloru ,a nie tak smetnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2013, 07:40

Warto też wybrać nie tylko ładne, ale i funkcjonalne meble, koniecznie wygodny fotel czy kanapę.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 335

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >