sprzęt do majsterkowania

« Powrót do grupy: Trudne tematy

16 marca 2018, 12:50

Zgadzam sie: good 0 bad

jakie polecacie elektronarzędzia do domowego majsterkowania?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 marca 2018, 20:04

Tutaj masz artykuł:

http://www.budnet.pl/Domowy_MacGyver_skompletuj_narzedziowy_ niezbednik,Elektronarzedzia_narzedzia_budowlane,139827-czyta j.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 marca 2018, 14:12

ja Ci polecam ryobi, nie są to drogie rzeczy a w zupełności do prac w domu ci wystarczją, jak planujesz kilka rzeczy kupić to zastanów się nad seria one +, bedziesz miała jedną ładowark do wszystiego i akumulatorki między soba możesz wymieniac

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2018, 15:46

lubię czasami coś tam podłubać w domu i mam też kilka rzeczy od ryobi, ich elektonarzędzia maja nieżłą cenę i tez jakość wykonania jest w porzadku, jest sporo modeli z silnikami bezszczotkowymi, które są bardziej trwałe i myślę ze jeśli kupowąc coś na dłużej to wlaśnie z taką technologią

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2022, 15:27

Ja również bardzo lubię czas od czasu pomajsterkować w domowym zaciszu. Mam świetną kolekcję elektronarzędzi. Jakiś czas temu również zdecydowałem się na zakup akumulatora nimh, który dużo lepiej sprawdza się w drobnych urządzeniach. Więcej na temat akumulator nimh można przeczytać na https://hybryd.com.pl/pl/informacje/baterie/b aterie_niklowo-wodorkowe_nimh_ht/. Macie tutaj bardzo fajne informacje na temat baterii niklowo-wodorkowych, każdy kto chociaż troszkę interesuje się elektronarzędziami powinien poczytać na temat tych baterii.

Ten post był edytowany przez Piotrek122 dnia: 23 lutego 2022, 15:27
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak spędzasz swój wolny czas? Liczba postów: 167 Grupa: Trudne tema... Ja mam pytanie - skorzystaliście kiedyś z oferty romantycznego weekendu w tym hotelu https://www.hotelstbruno.pl/oferty-specj alne/romantyczny-weekend-na-mazurac...
  • Zakup komputera Liczba postów: 53 Grupa: Trudne tema... Na rynku jest mnóstwo laptopów i łatwo pogubić się w specyfikacjach – który procesor, jaka karta graficzna, ile RAM-u? Jeśli szukasz rzetelnych porad i rankingó...
  • Audyty energetyczne Małopolska Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Jaką firmę oferującą audyty energetyczne Małopolska polecacie? Chciałabym ocenić stan techniczny domu jednorodzinnego w celu jego sprzedaży.
  • Poptropica: A Classic Adventure in Online Gaming Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Poptropica is an online role-playing game designed for children, but its immersive storytelling and creative gameplay have captivated players of all ages. Creat...
  • Magazyn wyposażenie Liczba postów: 281 Grupa: Trudne tema... Piętrowe magazyny coraz częściej powstają. Można wtedy wykorzystać mniejszą działkę zachowując dużo przestrzeni użytkowej. Tylko budynek musi być wtedy wyposażo...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19580 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 173

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >