Warto rozejrzeć się za sprawdzoną firmą, która ma doświadczenie w wykonywaniu studni głębinowych. Ja od siebie mogę wam polecić zapoznanie się z ofertą https://www.przemwiert.pl/ Firma ta ma swoją siedzibę we Wrocławiu więc polecam ich wszystkim z okolic tego miasta.
Gość: bintur praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Armag praktykant
|
Ja płaciłem 15 k w Wielkopolsce. Czekałam kilka miesięcy za wykonaniem usługi, bo takie zainteresowanie jest. Co jest najlepsze! Te 15 k albo więcej i tak zapłacisz, nawet jak będą wiercić, ale się nie dostaną do źródła. U mnie działa wszystko. Zobaczymy, jak na tym wyjdę. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: JoshuaMag praktykant |
|
| |
offline Dawido82 fachowiec
|
Ja również uważam, że to bardzo dobry pomysł. Osobiście korzystałem z usług firmy www.wiercimy.info. Wykonali odwiert studni głębinowej nieopodal mojego zakładu przemysłowego. Swoje usługi zrealizowali profesjonalnie, rzetelnie i terminowo. |
| |
Gość: LarryInorm praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: piotramznski praktykant |
Jak przyjechali panowie z firmy http://kansyn.pl/ to pokazałem im tylko miejsce, a oni od razu wzięli się za pomiary i przygotowanie pod realizację. Naprawdę solidne podejście, a studnia głębinowa przy domu wywiercona wzorowo no i w końcu mam bieżącą wodę w domu :) |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline miesław34 doświadczony
|
Każda działka jest inna, ma inną glebę, więc sam proces kopania studni wygląda nieco inaczej w każdym przypadku, dlatego najlepiej odezwać się do fachowców i spytać o koszty. Mnie studnię budowała firma H2O Studnie Głębinowe ze Zduńskiej Woli, więc jeżeli ktoś z łódzkiego jest zainteresowany tematem to mogę ich jak najbardziej polecić. Już z samej ich strony można się wiele dowiedzieć, np. odnośnie regulacji prawnych związanych z kopaniem studni. Ja miałem naprawdę wiele pytań i wątpliwości zanim ostatecznie się zdecydowałem i doradztwo specjalistów bardzo mi wtedy pomogło. Polecam się z nimi skontaktować, bo wiedzą co robią i na pewno odpowiedzą na wszelkie pytania. |
| |
Gość: Jerryaborm praktykant |
|
| |
Gość: kazirek99 praktykant |
|
|