Stron: 20 ▾ ◂◂ ◂ 9 10 11 12 13 ▸ ▸▸
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline ottenjeden fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
|
|
| |
|
No tak :) W takim przypadku jeżeli stawiać to na pewniaka, bo jednak pokrycia dachowego nie zmienia się co kilka lat i nie kosztuje to wcale tak mało. A tak nie dość , że ma sie pewność co do jakości produktu to dodatkowo w Braas mamy gwarancję na 30 lat i w tym nawet ponoszą oni koszty prac dekarskich :) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: kalakala praktykant |
Ja swoja dachoweczke kupowalem tutaj www.bauder.pl musze powiedziec, ze ta ceramiczna jest idealna, jak ladnie wyglada. Wiem, ze będzie się to jeszcze wiązało z czasem jaki trzeba będzie poswiecic na konserwacje, ale trudno. Zachecam do kupna jak najbardziej |
| |
|
|
| |
|
Ja również za bardzo jej nie kojarzę. Poza tym jakoś ciężko mi się korzysta z tej strony, bo nie mogę znaleźć żadnych dachówek, więc nie wiem jaką dachówkę polecasz, bo nawet nie napisałeś dokładnie. Czy trzeba poświęcać dużo czasu na konserwację dachówki ceramicznej ? Nie wydaje mi się, to nie jest blacha, że trzeba malować co dekade i właśnie zabezpieczać przed korozją :) |
| |
Gość: Hopek praktykant |
Ładna dachówka to nie wszystko, ważny jest także dobór odpowiednich akcesoriów dachowych jak śniegołapy, wiatrownice, okna połaciowe etc. Nie chodzi tylko o wygląd ale funkcjonalność i bezpieczenstwo :) |
| |
|
|
|
Stron: 20 ▾ ◂◂ ◂ 9 10 11 12 13 ▸ ▸▸