Stron: 20 ▾ ◂◂ ◂ 17 18 19 20 ▸
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
offline budującakobieta doświadczony
|
Nie tylko Braas ma dobre dachówki. Warto zerknąć choćby na dachówki ceramiczne firmy Meyern-Holsen http://dachcentrum.pl/oferta/dachowka-ceramic zna/meyer-holsen-krakow/, przeglądnąć gwarancję, zobaczyć na żywo i poszukać opinii w internecie. Albo hiszpańskie Tejas Borja - dla zainteresowanych innymi dachówkami http://dachcentrum.pl/oferta/dachowka-ceramic zna/tejas-borja-krakow/ |
Ten post był edytowany przez budującakobieta dnia: 9 stycznia 2019, 09:38 | |
| |
Gość: Annaatmox praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
Jeżeli chodzi o wykonanie dachu to najlepszą opcja będzie według mnie wybór dachówki ceramicznej, która charakteryzuje się trwałością i co ważne pięknym wykończeniem. W Braas znajdziesz wybór ponad 15 modeli objętych 30 letnią gwarancją i dodatkowo zabezpieczonymi angobą bądź glazurą. W zakresie najmodniejszych to raczej są to dachówki płaskie jak Turmalin, czy Teviva. |
| |
offline KrzysiekS kierownik
|
To prawda, jest wiele propozycji jednak ja nadal pozostaje przy swoim i polecam zwrócić uwagę na dachówkę ceramiczną bądź cementową których najszerszy wybór znajdziesz w ofercie Braas również jeżeli chodzi o dobór kolorów i zastosowane zabezpieczenia przed porastaniem i zabrudzeniami. |
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
Dokładnie, moje zdanie jest zbieżne z poprzednikiem. Jeżeli już chcemy mieć piękny i bezpieczny dom to najlepiej pójść w stronę dachówek które od wieków uznawane są za najlepsze pod względem jakości do ceny. A Braas przygotował ogromny wybór modeli, kolorów oraz każdy odpowiednio zabezpieczył przed zabrudzeniami i porastaniem jednocześnie ograniczając porowatość. |
| |
offline iwobar praktykant
|
Ja na swoim dachu mam akurat panele dachowe (od Regamet), ale ich oferta jest też bardzo szeroka, jeśli chodzi o blachodachówki. I to zarówno na wymiar, jak i dwumodółówki. Prezentują się bardzo elegancko, a z tego co wiem od znajomych, którzy je mają, to nie ma również kompletnie żadnych zarzutów, jeśli chodzi o kwestię techniczną. Tak więc ich mogę spokojnie polecić :) |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
|
Stron: 20 ▾ ◂◂ ◂ 17 18 19 20 ▸