W mojej opinii akurat w zakresie dachu to jestem zdecydowanie za wyborem producenta Braas, który moim zdaniem zaskakuje zarówno wysoką jakością wykonania, przystępnymi cenami i ogromnym wyborem dachówek ceramicznych, cementowych, a także blachodachówek (Decra i Quadro) wraz z akcesoriami dachowymi oraz skutecznym systemem hydroizolacji Icopal - Papy w Technologii Szybki Profil® SBS
offline Adamss33 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
Mówiąc tutaj o trwałym i jednocześnie pięknym pokryciu dachowym to polecam zwrócić uwagę na ofertę producenta Braas, który moim zdaniem jest najlepszym miejscem do doboru dachówki, blachodachówki oraz pozostałych akcesoriów dachowych w tym również systemów hydroizolacyjnych. |
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
Rozglądając się za dobrej jakości rozwiązaniami hydroizolacyjnymi zarówno dla swojego dachu i fundamentów to zwróć uwagę na Icopal u których będziecie mogli znaleźć takie rozwiązania, jak Papy w Technologii Szybki Profil® SBS które cechują się najwyższym standardem wykonania i wieloletnią imienną gwarancją jakości. Dlatego też mieliśmy pewność że z taką pomocą nasz budynek będzie odpowiednio chroniony. |
| |
offline Adamss33 inżynier
|
W mojej opinii jeżeli będziecie szukali konkretnej pomocy w zakresie wyboru skutecznego systemu hydroizolacji dla swoich dachów to warto również zwrócić uwagę na markę Icopal, u którego znajdziecie najwyższej jakości systemy do zabezpieczenia fundamentów oraz dachów, które jednocześnie objęte są wieloletnią gwarancją czego nie może zagwarantować konkurencja. |
|