offline Jola doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline newdesign ekspert
|
Odpowiedz na pytanie jest trudna, bo nie widzimy pomieszczeń.Podwieszenie sufitu z pewnością zmniejszy optycznie wnętrza,ale... można tak zaprojektować zabudowę sufitu - niejednorodną ,na kilku poziomach lub z wnęką i wtedy nie musi zmniejszyć optycznie pomieszczeń. |
| |
Reklamy Google | |
offline Morlinek majster
|
|
| |
offline newdesign ekspert
|
|
| |
offline bud fachowiec
|
Myślę, że jest to dobre rozwiązanie. Ja w niewielkiej kuchni zrobiłem podwieszany sufit i wygląda świetnie. Wnętrze stało się bardziej przytulne i estetyczne. Dobrym pomysłem jest też zamontowanie płyty gipsowej (gzymsu), spod którego będzie wychodzić kolorowe światło LED. Widziałem takie sufity i muszę przyznać, że są naprawdę świetne. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: herszt praktykant |
zamiast podwieszanego można wykonać np napinany - tutaj
opis co to takiego: http://www.nsistem.pl/sufity.html |
| |
offline donpedro majster
|
|
| |
offline pawel222 majster
|
|
| |
offline gabon fachowiec
|
|
| |
offline rafałmajsterkowicz doświadczony
|
Ja robiłem u siebie na większości mieszkania. Nie chciało mi się zajmować tynkowaniem sufitów, bo po prostu nie umiem tego robić. Natomiast z takimi konstrukcjami nie mam problemu. Faktycznie sprzęt to podstawa: wiertarka, nożyce, rusztowania wypożyczyłem z euro-rusztowania.pl, materiał kupowałem w lokalnym składzie budowlanym. |
|
sufit podwieszany
«
Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz
Ostatnio na forum
- Jaka podłoga do salonu Liczba postów: 462 Grupa: Ekspert ara... Jaką podłogę najlepiej wybrać przy dwóch dużych psach :)?
- Szukam architektów - Kraków Liczba postów: 69 Grupa: Ekspert ara... Zastanawiam się nad taką pomocą już od dłuższego czasu.
- Projektant wnętrz Liczba postów: 24 Grupa: Ekspert ara... taka firma co projektuje na pewno musi być dobra! _________________________________ __________ sztuczne kompozycje na cmentarz
- jaka firma do przeprowadzki do Łodzi Liczba postów: 36 Grupa: Ekspert ara... Czy taka firma przewiezie również takie rzeczy jak pianino?
- Akcesoria kuchenne Liczba postów: 53 Grupa: Ekspert ara... gdzie zakupujecie wasze akcesoria ? _________________________________ sztu czne kompozycje na cmentarz