światło "w kostce brukowej" w ogrodzie

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

11 lutego 2015, 12:21

Zgadzam sie: good 0 bad

To ma mieć charakter bardziej dekoracyjny, czyli delikatne podkreślenie chodnika, czy innego elementu. Zakładam, że odpowiednia ilość to np. 4 sztuki, może nawet 3 - przynajmniej przy takiej długości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lutego 2015, 21:31

Spróbujemy, nie wiem jeszcze czy akurat na pewno będzie to ta lampa, ale raczej coś w tym stylu.
Świetnie to wygląda, bardzo estetycznie, robi wrażenie - przynajmniej na fotkach, które widzieliśmy w sieci.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lutego 2015, 12:03

Zapytaj w Oneled to ci od razu zaproponują cały zestaw, który będzie tutaj idealnie pasował. Ceny są normalne, a przynajmniej nie będziecie musieli kombinować. A moim zdaniem ledówki super pasują do ogrodu.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lutego 2015, 21:56

Już poszło całe zamówienie - trochę inaczej to wyszło niż zakładaliśmy, ale ten układ, który oni nam zaproponowali będzie zdecydowanie najbardziej efektownie wyglądał.
Cenowo wychodzi ok, pokazali nam nawet przykładowy filmik, na którym dokładnie to samo było pokazane. Tj. coś takiego, co mamy posiadać u siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2015, 22:19

No oświetlenie ścieżek może dużo dodać do urody ogrodu, bo tworzy to naprawdę niesamowity klimat.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 lipca 2016, 06:23

moim zdaniem świetnie wygląda świecąca kostka brukowa, ja mam trochę takich kostek z http://gryf-kostka.pl/ mieli korzystną ofertę

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2016, 18:00

Musze zobaczyć jak wygląda świecąca kostka ... natomiast ja ja zamawiałam kostkę z tej firmy http://brukarstwoarkadia.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

11 października 2016, 10:39

Wystarcza halogeny czy też specjalne diody które umiejscowimy w kostce brukowej, tak aby podświetlić całość, oczywiście muszą być one ustawione w odpowiedniej odległości od siebie i z odpowiednią częstotliwością aby nie przesadzić.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2016, 12:57

świecąca kostka led będzie najlepsza, nie przeszkadza w chodzeniu, jest wytrzymała i łatwa w montażu

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2016, 18:03

tak mysle że to by wygladało naprawde super zwlaszcza o tej porze roku kiedy ciemno sie robi około 16.00 wiec efekt bedzie swietny. U mnie kładzeniem kostki od nowa zajmowala sie firma inter import export i mysle czy nie kupic sobie od nich jednej maszyny bo sprzedają, do kładzenia kostki i sam sie troche pobawie

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31202 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Jakie nowoczesne ogrodzenie wybrać. Liczba postów: 10784 Grupa: Ogrodzenia... Odkryj szeroką gamę drewnianych listew oferowanych przez https://listwywplot.pl/kategorie/drewnia ne-listwy/. Ich produkty są idealne do tworzenia pięknych i trw...
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4085 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Ogrodzenie ogrodka? Liczba postów: 402 Grupa: Ogrodzenia... No to może jakiś piękny mur Amsterdam bądź ogrodzenie Karo które też pozwoli Ci się fajnie odciąć od natrętnych sąsiadów którzy też lubią zaglądać na czyjeś pod...
  • Projektowanie i wstępna wycena ogrodzenia Liczba postów: 135 Grupa: Ogrodzenia... Może sprawdzic jeszcze ogrodzenia od Pozbruk, znajdziesz u nich dość duży wybor modeli oraz sporo inspiracji jeżeli chodzi o ogrodzenia.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 326

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >