Kostka brukowa z granitu bardzo efektownie wygląda, poza tym jest trwała. Jeżeli chcecie ułożyć kostkę na swojej posesji i mieszkanie w okolicach Bydgoszczy, najlepiej zdecydować się na współpracę z fachowcami. Mogę polecić firmę Jarbet jarbet.net/#contact oni układają kostkę brukową z betonu i granitu. Działają kompleksowo pomagają w indywidualnym dobraniu najlepszego rozwiązania, oferują doradztwo w zakresie zagospodarowania terenu.
offline marlon majster
|
|
Ten post był edytowany przez marlon dnia: 18 grudnia 2016, 01:02 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: tomek11 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline szefowa1 majster
|
Na pewno będziesz musiał delikatnie zdemontować kostkę, jeżeli chcesz to zapytaj u nich http://www.gardenpartner.pl jak można to zrobić, dystrybutor kostki najlepiej będzie wiedział jak to zrobić. |
| |
Konto usunięte praktykant |
W kwestii ułożenia kostki brukowej, to faktycznie lepszym
rozwiązaniem będzie zdać się na usługi fachowców z
tego zakresu, kiedy to mamy pewność iż wszystko zrobione
jest solidnie i że po kilku miesiącach kostka nie zacznie
się zapadać. Akurat tym się zajmujemy więc możemy
pomóc :) |
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kkarolina praktykant
|
To robi się chyba za pomocą profili LED. Wiem, że w łazienkach wykorzystuje się profile LED i montuje się je w fugach ;) |
| |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline Jarbet.net doświadczony
|
|
| |
Gość: annajo2013 praktykant |
Witam, od zeszłego roku walczę z podłączeniem takiej świecącej kostki. Sprawdziłam obwód i prąd jest na każdej żyle, ale przy próbach podłączenia sterownika i zasilacza coś robię chyba nie tak bo kostka się nie świeci. Czy ktoś może mi pomóc. Mam 20 kostek na długości około 80 metrów bieżących. Zasilacz 35. |
| |
Gość: Malina2579 praktykant |
|
|