offline Budomus_pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: jholi praktykant |
Ciężko będzie o odpowiednią szafę do łazienki. Od siebie mogę wam polecić firmę www.kulenty.pl, która wykonuje meble na wymiar do łazienek i kuchni. Wykonują świetne meble łazienkowe, więc warto się do nich zgłosić. |
| |
Reklamy Google | |
offline maja83 inżynier
|
Dlaczego ciężko? Nie trzeba od razu czegoś ogromnego wstawiać. Można postawić na szafę narożną. One są mniejsze, ale także pojemne. Tutaj są takie https://www.promarkmeble24.pl/category/szafy- szafy-narozne |
| |
offline karola12 kierownik
|
W łazience dobrze mieć fajne i pojemne meble, bo w końcu gdzieś trzeba pomieścić te wszystkie kosmetyki i inne środki czystości. Możesz popatrzeć sobie na stronę Rzeszowskiego Meblo Dom II:www.meble-do.pl/meble-lazienkowe.html, fajne i u mnie sprawdzają się rewelacyjnie. |
Ten post był edytowany przez karola12 dnia: 8 lutego 2018, 10:44 | |
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Meble na wymiar to nie tylko dobry pomysł do kuchni, czy
pokojów, ale do łazienek także, szczególnie tych
małych,czy nieustawnych. |
| |
Reklamy Google | |
offline Andrzej1456 majster
|
Jak chcemy dobrze wykorzystać przestrzeń w domu to meble
na wymiar są najlepszym rozwiązaniem. |
Ten post był edytowany przez Andrzej1456 dnia: 18 lutego 2018, 20:43 | |
| |
Gość: Write praktykant |
|
| |
Gość: Loans praktykant |
|
| |
Gość: sherylgg3 praktykant |
|
| |
offline malvina8 majster
|
Jeżeli ktoś z was szuka bardzo ładne i funkcjonalne meble do łazienki to warto wejść na stronę sklepu w Nysie www.pieknolazienek.pl. W sklepie mi fajnie doradzono i mogłam się cieszyć wyposażoną w 100% łazienką. |
|
szafa w łazience
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Jak stworzyć własne darmowe dzwonki na telefon kom... Liczba postów: 13 Grupa: Ciekawe pom... Możesz użyć „soundboard” jako dzwonka swojego telefonu
- Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
- Stół - nierozkładany czy rozkładany? Liczba postów: 203 Grupa: Ciekawe pom... Nie wiem, czy dziś się jeszcze używa rozkładanych stołów, fajnie taki mieć, ale ile jest takich sytuacji, że będzie nam potrzebny? Jedna w roku?
- Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 278 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
- Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...