Witam serdecznie:)
Mam dość szeroką i głęboką wnękę w łazience, czy w
takim miejscu jak łazienka mogę zaryzykować i wstawić
sobie szafę przesuwaną? W mieszkaniu mało mam miejsca do
przechowywania, tylko jedna szafa w korytarzu i kilka
komód, wiec taka szafa byłaby bardzo przydatna.
Tylko zastanawia mnie czy nie za dużo wilgoci dla takiej
szafy.
Z czego musiałabym takową zamówić?
Macie jakiegoś dobrego producenta?
Gość: zuzak praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: mareszka praktykant |
Świetny pomysł! moja znajoma też ma szafę w łazience.
Co do technicznych spraw, materiałów, z których musi być
wykonana to popytaj w sklepach firm które robią szafy
przesuwane np. Komandor (ja mam od nich szafę ale
tradycyjnie w korytarzu ;)). |
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
Ja mam ale ... komodę. Kupiłam tanią komodę (esmebel.pl)do pokoju dziecięcego, okazało się że źle wymierzyliśmy i się nie zmieściła. Natomiast świetnie wpasowała sie w łazience. Początkowo większość opini była dziwna na ten temat, ale jak zmusiłam mojego kochanego, zeby pomalował ten mebel an kolor łazienki, czyli jasną zieleń i troszkę się "zgubiła" w płytkach to juz opinię były na tak. Ogólnie to był za dobry mebel, zeby go wyrzucać więc musiałam mu znaleźć miejsce :) |
| |
offline selgros praktykant
|
Ja mam ale ... komodę. Kupiłam tanią komodę (esmebel.pl)do pokoju dziecięcego, okazało się że źle wymierzyliśmy i się nie zmieściła. Natomiast świetnie wpasowała sie w łazience. Początkowo większość opini była dziwna na ten temat, ale jak zmusiłam mojego kochanego, zeby pomalował ten mebel an kolor łazienki, czyli jasną zieleń i troszkę się "zgubiła" w płytkach to już opinię były na tak. Ogólnie to był za dobry mebel, zeby go wyrzucać więc musiałam mu znaleźć miejsce Smile |
| |
offline selgros praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline aldona praktykant
|
|
| |
Gość: zuzak praktykant |
już jestem po remoncie łazienki - szafę zamówiłam właśnie w Komandorze - dość późno,ale na szczęście przed świętami zdążyli :) Szafa wyszła cudnie. Pomieściłam w niej wszystkie łazienkowe rzeczy i jeszcze miejsce zostało. Łazienka przez to nie jest zagracona proszkami/środkami chemicznymi, i wygląda o wiele lepiej.Polecam każdemu :D |
| |
offline Bakuarzan praktykant
|
Ja widziałem bardzo ciekawe rozwiązanie odnośnie
szafy. |
| |
Gość: MałaKejt praktykant |
|
| |
offline aurora majster
|
|