Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline kot68 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Lua praktykant
|
Szambo betonowe które zakupilismy w firmie Sałexpol - to mega porażka!!! Masa kłopotów, stracone pieniądze i nieprzespane noce z nerwów. W kwietniu 2009 r. zostało przywiezione do nas szambo z firmy Sałexpol. Po umieszczeniu przez tę firmę w dole, pękło, rozkruszyło się zwyczajnie, zawaliło. Wg nich jest to beton zbrojony B20, śmiechu warte!!! Ten beton kruszy się w rękach! Następnego dnia mój mąż zadzwonił do firmy Sałexpol na telefon komórkowy szefa. Po przedstawieniu sprawy usłyszał od rozmówcy "może powie pan to jeszcze mojej matce?" oraz "na miejscu szefa obiłbym ci jeszcze mordę". Był to numer telefonu szefa tej firmy, który prawdopodobnie podszywa się pod pracowników, a już w swoim własnym imieniu kłamał nas, groził nam i bluźnił. Po trzech tygodniach szarpaniny, koniec. Sprawa ląduje w sądzie. Nie damy się zastraszyć!!!!!!! Wyobraźcie sobie co byłoby gdyby to szambo zawaliło się kiedy indziej, a w tym miejscu w którym miało być zakopane stałaby moja 4-letnia córka??? Jakby się to skończyło??? Gdyby kawał ciężkiego betonu ją przywalił??? W tym szambie bezpośrednio przed zawaleniem się był pracownik, młody chłopak, malował je od środka produktem wodoszczelnym. Włos nam się jeży na głowie co mogłoby się wydażyć gdyby nie odrobina szczęścia w całej tej porażce. To szambo które sprzedała nam firma Sałexpol jest niebezpieczne dla zdrowia i życia ludzkiego. |
| |
offline Monika25 praktykant
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
Witam, większość klientów takie firmy zdobywają poprzez
reklamę w internecie, bardzo łatwo można zapobiec
kolejnym takim sytuacjom poprzez wysłanie skargi w
przeglądarce Mozilla/Firefox. Skarga zostaje wysłana do
Google i jeżeli więcej osób wyśle taką skargę strona
zostanie oznaczona jako oszustwo i przed wejściem na
stronę Google będzie informować że to oszustwo. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Aga789 praktykant |
WITAM |
| |
Gość: Aga789 praktykant |
JESZCZE PŁYTA NAJAZDOWA MIAŁA BYĆ |
| |
offline SabinkaK doświadczony
|
Moim zdaniem problemem z szambem nie jest firma która to wykonuje, a samo szambo w sobie. Po co brać sobie coś takiego na głowę kiedy praktycznie dużo wygodniejsze oczyszczalnie przydomowe można mieć może troszkę drożej, ale potem dużo mniejsze koszty są eksploatacji i mniej roboty przy tym, dodatkowo nie śmierdzi. Aqua Clear http://www.aquaclear24.pl/ firma która zakłada oczyszczalnie przydomowe całkiem niedawno robiła coś takiego u mojego sąsiada, praktycznie w ciągu 2-3 dni było po sprawie, Więc jak ktoś pisze czasami, że to jest jakaś wielka inwestycja to troszkę mija się z rzeczywistością. |
| |
Gość: gość111 praktykant |
|
| |
offline michael82 praktykant
|
Szamba betonowe to tylko u rzetelnego producenta. Fajnie, że ostrzegacie każdy powinien poczytać najpierw o producencie i nie kierować się tylko ceną. Ja jestem bardzo zadowolony ze swojego producenta ale dużo czytałem przed zamówieniem |
|
szambo z szambem
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...
- Transport ponad gabarytowy Liczba postów: 383 Grupa: Firmy budow... Jeśli chodzi o transport - na przykład na lawecie - to bardzo dobrym rozwiązaniem będzie także pomoc drogowa, auto holowanie w Poznaniu: https://www.pomocdrogow...
- Własna firma Liczba postów: 285 Grupa: Firmy budow... Jeżeli są tutaj osoby, które mają problemy związane ze swoją firmą, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie firmę DEBERG - zadłużona spółka co grozi....
- Dekorator wnętrz Liczba postów: 133 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, szybkim sposobem na zmianę wyglądu wnętrza jest przemalowanie ścian. Do malowania najlepiej wykorzystać farbę, która tworzy trwałą powłokę odp...
- Polecam sklep internetowy z materiałami budowlanym... Liczba postów: 77 Grupa: Firmy budow... Szukając dobrej jakości wyposażenia do ogrodu, w tym myjek ciśnieniowych, kosiarek, podkaszarek, sekatorów, pił, czy również artykułów malarskich i narzędzi do....