szukam napędu do bramy garażowej

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

13 maja 2010, 12:10

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam serdecznie. Poszukuję napędu do bramy garażowej. Jakiegoś sprawdzonego sprzętu dobrej marki. Chciałbym żeby brama cicho chodziła i żebym się zmieścił w cenie do 1500 zł. Myślicie, że da radę w tej cenie coś znaleźć?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 maja 2010, 22:25

oczywiscie że sie da.kupiłem napęd z firmy Faac poniżej 1500zł. jak na razie działa dobrze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 maja 2010, 19:55

A gdzie można taki napęd nabyć? Czy w tych większych sklepach ze sprzętem ogrodniczym znajdę? Czy lepiej na allegro?

Zgłoś | Cytuj | Link

17 maja 2010, 14:42

W każdym większym sklepie możesz taki napęd kupić. Zresztą w ogóle w jakimś sklepie z tego typu rzeczami - bramami, napędami, furtkami. Tam szukaj.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 maja 2010, 12:34

Racja, w sklepie lepiej kupić nowy bo używane nie mają najczęściej gwarancji. A tak to faac na rok czy dwa gwarancję daje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 maja 2010, 13:56

Ja na swój napęd z faaca mam 24 miesięczną gwarancję. Póki co nic się nie dzieje i na pracę sprzętu nie mogę narzekać. A u was jak działa?

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2010, 12:14

No tak, jak kupujesz od producenta to przynajmniej w faacu, masz 24 miesiące gwarancji. Wiadomo, jest to taki sprzęt, który używa się codziennie i faktycznie może coś się wydarzyć, ale mój napęd póki co działa bez zarzutów. Widać, że sprzęt jest porządnie wykonany.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2010, 15:21

Na gwarancji już się poznałem co to znaczy jak kupiłem sobie laptopa, który na drugi dzień się popsuł. Gdyby nie gwarancja to za naprawę musiałbym wywalić połowę wartości sprzętu. Także bardziej to doceniłem. Napęd natomiast wiadomo, sprzętem jest innym, ale codziennie się go używa, musi być sprawny.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2010, 23:40

ja też jestem za tym żeby na gwarancji kupować. Zwłaszcza, że napęd nie kosztuje 100 zł tylko jednak trochę pieniędzy potrzeba. Po co później się martwić!

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2010, 17:21

Nie ma co, na allegro jak się kupuje od solidnego sprzedawcy to gwarancje też się dostaje. trzeba po prostu uważnie patrzeć na to co się kupuje i od kogo.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 24 Grupa: Inteligentn... Zastanawiam się również nad odpowiednimi czujnikami. Stabilna temperatura wpływa również na wydajność maszyn. Urządzenia, które pracują w odpowiednich warunkach...
  • koszt automatyki Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Automatyka budynku to temat bardzo na czasie. Coraz więcej firm oferuje tego typu rozwiązania. Ze względów bezpieczeństwa najlepiej jednak stosować przebadane s...
  • Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 167 Grupa: Inteligentn... Wszystkim tym, którzy poszukują eleganckiego designu i innowacyjnej technologii w jednym, polecam rozwiązania kontroli dostępu Schuco DCS. Zapewnia ono pełny og...
  • moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 15 Grupa: Inteligentn... Warto zastanowić się nad zamontowaniem moskitier, szczególnie jeśli mieszkanie lub dom znajduje się w pobliżu terenów zielonych. Moskitiery dostępne w sklepie h...
  • Projekt domu Liczba postów: 72 Grupa: Inteligentn... Myślę, że jednym z fajniejszych elementów inteligentnego domu jest oświetlenie.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 361

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >