![]() Gość: Marzec praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: aha praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
|
| |
offline ![]() Zuzel doświadczony
![]() |
|
| |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Filip majster
![]() |
|
| |
![]() Gość: mazurowy praktykant |
No tak, jak kupujesz od producenta to przynajmniej w faacu, masz 24 miesiące gwarancji. Wiadomo, jest to taki sprzęt, który używa się codziennie i faktycznie może coś się wydarzyć, ale mój napęd póki co działa bez zarzutów. Widać, że sprzęt jest porządnie wykonany. |
| |
![]() |
Na gwarancji już się poznałem co to znaczy jak kupiłem sobie laptopa, który na drugi dzień się popsuł. Gdyby nie gwarancja to za naprawę musiałbym wywalić połowę wartości sprzętu. Także bardziej to doceniłem. Napęd natomiast wiadomo, sprzętem jest innym, ale codziennie się go używa, musi być sprawny. |
| |
offline ![]() Zuzel doświadczony
![]() |
|
| |
![]() |
|
|
szukam napędu do bramy garażowej
«
Powrót do grupy: Inteligentny dom
Ostatnio na forum
- Budowa kominka Liczba postów: 8 Grupa: Inteligentn... Budowa kominka rzeczywiście jest złożonym przedsięwzięciem, dlatego warto rozważyć nowoczesne rozwiązania, takie jak kominy systemowe. Systemy te składają się z...
- uchwyty meblowe wpuszczane Liczba postów: 23 Grupa: Inteligentn... Nie wiem, ale widzę że szukacie dla siebie - artykuły pod meble... Skoro tak to możecie sobie sprawdzić również co w ofercie ma hurtownia akcesor...
- Jakie rodzaje klimatyzatorów preferujecie Liczba postów: 5 Grupa: Inteligentn... Użytkownik lisadupree napisał: Czy są jakieś szczególne wymagania dotyczące instalacji klimatyzatorów w biurach? Sprunki 1996 Powinieneś rozważyć oszczędzani...
- Szukam specjalistów od kompensacji mocy biernej Liczba postów: 5 Grupa: Inteligentn... Przygotowujemy się do odbioru nowego obiektu przemysłowego i projektant zaznaczył, że jednym z kluczowych elementów końcowych będzie wykonanie dokładnych pomiar...
- Ogrzewanie a pompa ciepła Liczba postów: 53 Grupa: Inteligentn... Pompy ciepła stają się coraz popularniejsze, bo pozwalają uniezależnić się od drożejących paliw kopalnych. Aiwa oferuje modele z ekologicznych czynników chłodni...