szukam napędu do bramy garażowej

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

13 czerwca 2010, 22:51

Zgadzam sie: good 0 bad

mam od pewnego czasu napęd Facc. jest jak do tej pory niezawodny

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2010, 16:26

Bo chyba z napędów to jest jeden z lepszych producentów co? Cenowo nie jest jakiś bardzo drogi, ale jakościowo podejrzewam, że jeden z lepszych bo co nie czytam to ludzie są z faaca zadowoleni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 czerwca 2010, 20:30

Powiem wam szczerze, że wcześniej się tym w ogóle nie interesowałem. Ale taka tematyka jest naprawdę ciekawa. zacząłem trochę czytac, to na internecie, to w takich gazetkach. Naprawdę fajna sprawa!

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2010, 22:44

Bardzo mi się ostatnio podoba coś takiego jak napęd podziemny. Działa dokładnie tak samo jak taki nadziemny, ciekaw jestem jak to cenowo wygląda.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 sierpnia 2010, 12:51

różnica w cenie jest. napędy podziemne są droższe niż te "zwykłe". widziałem w necie faac770 za ok 4,5 tys zł, a napędy o podobnych parametrach np faac 414 czy 413 sa tansze. można je kupic od ok. 2tys.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 września 2014, 10:18

ciekawą ofertę mają w http://www.auto-bram.pl/ ja do bramy garażowej właśnie tam zamówiłem automatykę, sprzęt jest bardzo dobry pod kątem jakości

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lutego 2015, 00:23

wiem, że tutaj http://ogrodzenia-db.pl/ogrodzenia/ mają dobre napędy. Ostatnio robili nam ogrodzenie i przy okazji wymienili napęd przy drzwiach do garazu, bo stary był bardzo awaryjny. Teraz nie mam z nimi problemu.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2015, 12:21

Ta marka, o której pisali koledzy rzeczywiście jest ok. Wspomniałbym jeszcze też o firmie Beninca, oni też robią porządne napędy do bram – do garażowej to będzie np. siłownik Bill, który mój szwagier sobie zamontował. Podobno pasuje do różnych bram – przesuwnych, podnoszonych i segmentowanych. Wszystko na gwarancji, więc masz pewność, że będzie działać, poza tym są w komplecie czujniki wykrywające przeszkody itp.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 stycznia 2016, 16:54

porządne napędy znajdziecie na stronie http://e-automatydobram.pl/pl/c/Napedy-do-bra m-garazowych/242 ja sobie wybrałem napęd trójfazowy

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 24 Grupa: Inteligentn... Zastanawiam się również nad odpowiednimi czujnikami. Stabilna temperatura wpływa również na wydajność maszyn. Urządzenia, które pracują w odpowiednich warunkach...
  • koszt automatyki Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Automatyka budynku to temat bardzo na czasie. Coraz więcej firm oferuje tego typu rozwiązania. Ze względów bezpieczeństwa najlepiej jednak stosować przebadane s...
  • Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 167 Grupa: Inteligentn... Wszystkim tym, którzy poszukują eleganckiego designu i innowacyjnej technologii w jednym, polecam rozwiązania kontroli dostępu Schuco DCS. Zapewnia ono pełny og...
  • moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 15 Grupa: Inteligentn... Warto zastanowić się nad zamontowaniem moskitier, szczególnie jeśli mieszkanie lub dom znajduje się w pobliżu terenów zielonych. Moskitiery dostępne w sklepie h...
  • Projekt domu Liczba postów: 72 Grupa: Inteligentn... Myślę, że jednym z fajniejszych elementów inteligentnego domu jest oświetlenie.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 351

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >