Ooo, widzę, że ktoś tu już wspomniał o Honce, którą i ja chciałabym bardzo polecić. Pełen profesjonalizm i klasa sama w sobie, tak ich mogę krótko określić. W krótkim czasie wznieśli mi mój dom, a każdy szczegół dopracowali dokładnie według ustaleń. Domek ma niezwykły urok, sam przyciąga do domu gości ;) Przytulny i cieplutki, mimo że za ogrzewanie płacimy prawie połowę mniej niż w poprzednim, niewielkim mieszkaniu! Nie zamieniłabym go na żaden inny.
Stron: 20 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸
Gość: PiotriIwaniak praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Alinka praktykant |
Nam z mężem zależało na niedużym i przytulnym domku, wybraliśmy z małymi zmianami projekt MAJ-HAUS, firmy o tej samej nazwie. Domek wygląda rewelacyjnie, jest solidny. Każdy etap współpracy na wysokim poziomie. To naprawdę świetni fachowcy. Polecam. Podaję namiary: www.domy-majhaus.pl |
| |
Reklamy Google | |
offline BobBudowniczyBob praktykant
|
My z żoną też zdecydowaliśmy się na przytulny dom z bali. Nasz dom powstał bardzo szybko, i wygląda o wiele lepiej niż tradycyjne domy z cegły. |
| |
offline kamilbaar doświadczony
|
|
| |
Gość: justi praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Marchewka77 praktykant |
Próbuję męża przekonać do budowy domu szkieletowego, podoba nam się jeden ze zrealizowanych już domków od Stolluxa, ale wybranej firmy jeszcze nie mamy, bo wpierw muszę męża przekonać. A czy ktoś z Was jest ze Śląska? Można się komuś do domu wpakować i pooglądać różne wykonawstwa? Myślę, ze to jest najlepszy sposób, żeby się przekonać, jak kto co robi... |
| |
offline magdalena73 praktykant
|
Znalazłam profil firmy budującej domy z bala na fejsie https://www.facebook.com/Domzbali. Aktualnie śledzę postępy ich pracy w realizacji projektu. Są na etapie fundamentów. Ciekawi mnie efekt końcowy. |
| |
Gość: Marchewka77 praktykant |
|
| |
Gość: Wood House praktykant |
|
| |
Gość: Wood House praktykant |
|
|
Stron: 20 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸