szukam firmy stawiającą domy drewniane

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 20 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

6 czerwca 2013, 21:58

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam, jesteśmy firmą specjalizującą się w budowie domów z drewna w technologii szkieletowej oraz domów z bali. Do produkcji domów wykorzystujemy belki dwuteowe oraz drewno klejone najwyższej jakości KVH i BSH. Dzięki temu, jak również naszemu wieloletniemu doświadczeniu, gwarantujemy Państwu trwałośc oraz pełen komfort użytkowania wzniesionych przez nas budowli. Nasza oferta obejmuje kompleksowe wykonanie prac budowlanych, a także prac instalacyjnych i wykończeniowych według indywidualnych ustaleń z klientem.

Działamy na terenie całej Polski, w razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu:
email: biuro@domy-drewmar.pl
tel: 604 949 398

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 czerwca 2013, 13:10

Zgadzam sie: good 1 bad

Mam znajomego, który współpracował z firmą z Gdyni: Eco - House. Może sprawdź jej projekty. Dostępne są na stronce. Z tego co wiem, budują na terenie całej Polski. Jak masz jakieś pytania, doprecyzuj - postaram się pomóc.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 lipca 2013, 17:47

Hej, ja jestem z Gdańska i szukam właśnie firmy, która byłaby godna polecenia z moich okolic. Mówisz Eco-House? Nie znałam. Jak długo są na rynku? Mam nadzieję, że mówimy o tej samej -> www.eco-house.net.p ?? Z Miszewa? Chyba, że masz jakąś inną na myśli, chociaż nie udało mi się innej znaeźć w necie po twoich danych.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2013, 12:49

Tak, tak. To oni. Ja mogę polecić. Moim rodzicom stawiali domek letniskowy. Z tego, co wiem, są bardzo zadowoleni. Faktycznie domek ładny, zwłaszcza jak ktoś lubi takie drewniane. Mają klimat. Najlepiej się chyba z nimi skontaktować i dowiedzieć wszystkiego dokładnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2013, 17:50

Solidna firma. Domki stawiają ładne, o dużym stopniu funkcjonalności. Wywiązują się z umów. Pracują terminowo, porządnie, bezproblemowo. Można polecać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2013, 11:02

Ja jestem zadowolona. Ładnie, w terminie, w dość dobrej cenie. Panowie, którzy u mnie pracowali znali się na swojej pracy. Profesjonalnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2013, 14:29

Ja wybudowałem śliczny domek z bali z tą firmą http://domy-markisz.pl/[url] Dom wyszedł ładny, jest solidny i funkcjonalny, a ekipa wyrobiła się przed terminem. Polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2013, 14:49

Ja wybudowałem śliczny domek z bali z tą firmą [url]http://domy-markisz.pl/[url] Dom wyszedł ładny, jest solidny i funkcjonalny, a ekipa wyrobiła się przed terminem. Polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2013, 09:38

A ktoś może zna tą firmę? http://www.polskadrewniana.pl/? Bardzo mnie interesuje i chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2013, 14:16

Z.U.Jawor

Firma rodzinna z 25 letnim doświadczenie w branży budownictwa drewnianego - specjalizująca się w budowie : domy z płazów , domy góalskie, nowoczesne budownictwo z drewna,

zajmujemy się tylko i wyłącznie budoiwnictwem drewnianym stosując drewno lite świerkowe jako płazy na główny budulec ścian, połączenia "bali" są identyczne jak w domach które stoją kilkadziesiąt a nawet 100 i wiecej lat na całym podchalu.

Wspułpracujemy z najlepszymi architektami oraz jednym z większy biur projektowch w kraju,

osoby potrzebujące doradztwa technicznego,lub inf na temat budowy domu z drewna
zapraszamy na naszą stronę www.jawordomy.com lub
kierowanie pytań na adres jawordomy@vp.pl

Zakład Usługowy JAWOR Stanisław Jaworski
Tenczyn 422
32-433 Lubień

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 20 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...
  • Transport ponad gabarytowy Liczba postów: 383 Grupa: Firmy budow... Jeśli chodzi o transport - na przykład na lawecie - to bardzo dobrym rozwiązaniem będzie także pomoc drogowa, auto holowanie w Poznaniu: https://www.pomocdrogow...
  • Własna firma Liczba postów: 285 Grupa: Firmy budow... Jeżeli są tutaj osoby, które mają problemy związane ze swoją firmą, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie firmę DEBERG - zadłużona spółka co grozi....
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 133 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, szybkim sposobem na zmianę wyglądu wnętrza jest przemalowanie ścian. Do malowania najlepiej wykorzystać farbę, która tworzy trwałą powłokę odp...
  • Polecam sklep internetowy z materiałami budowlanym... Liczba postów: 77 Grupa: Firmy budow... Szukając dobrej jakości wyposażenia do ogrodu, w tym myjek ciśnieniowych, kosiarek, podkaszarek, sekatorów, pił, czy również artykułów malarskich i narzędzi do....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19412 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 167

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >