szukam firmy stawiającą domy drewniane

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 20 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

3 marca 2007, 12:38

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam
Noszę się z zamiarem postawienia domu drewnianego. Jest sporo ofert na rynku ale którą wybrać?
Może ktoś już ma jakieś doświadczenia i byłby chętny polecić fachową i godną zaufania firmę?
Bardzo proszę o pomoc. Marchewka

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 marca 2007, 15:18

pozdrawiam serdecznie .budujemy od ponad 30 lat budynki wykorzystujace energie odnawialna

www.isomax.com.pl

Zbudujemy dla ciebie dom który potrzebuje badzo mało ciepł 5kw/m2 rok
dajemy wieczysta gwarancje na działanie systemu grzewczo klimatyzacyjnego

iwestycja w budowe jest taka sam jak w zwykły dom..
kontakt rafał lisowicz 516981034 gg10441662 wspólpracujemy z najlepszymi w polsce w domkach drewnianych..a moze nasza technologia..

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 marca 2007, 09:54

Polecam firme Domy i domki .. wspólpracuja z nami badzo dokłanie wykonane..

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2007, 11:12

Użytkownik marchewka35 napisał: Witam
Noszę się z zamiarem postawienia domu drewnianego. Jest sporo ofert na rynku ale którą wybrać?
Może ktoś już ma jakieś doświadczenia i byłby chętny polecić fachową i godną zaufania firmę?
Bardzo proszę o pomoc. Marchewka

Polecam firmę ARBOL z okolic Garwolina. Budują domki w całej Polsce i Europie - w cenach chyba konkurencyjnych. Nie mam w tej chwili telefonu, ale jeżeli będziesz zainteresowana, to go zdobedę. pozdrowienia

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2007, 14:06

Firma z duzym doświadczeniem: http://www.promopack.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 marca 2009, 13:38

www.sielanka.org.pl
postawili mi dom pod klucz. mieszkam już rok i jestem bardzo zadowolony. Nawet terminowi, dobre doradztwo i niezłe ceny. Jest jeden problem - dom jet tak ładny, że przechodnie nie dają mi spokoju. Napisałem kartkę: NIE PRZESZKADZAĆ!!!
Polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 marca 2009, 13:27

Jesteśmy młodą i prężnie rozwijającą się firmą specjalizującą się w kompleksowej obsłudze w zakresie dostaw i montażu: pokryć dachowych (dachówka, blachodachówka, pokrycia bitumiczne i inne); okien i wyłazów połaciowych, systemów dociepleń poddaszy, systemów dociepleń elewacji metodą "lekką-mokrą", stolarki okiennej, bram garażowych, ogrodzeń posesyjnych oraz automatyki.

Świadczymy również usługi budowlane w zakresie: kompleksowej budowy domów jednorodzinnych, remontów kapitalnych jak i doraźnych.

Wykonujemy także projekty i budowle DOMÓW Z BALI DREWNIANYCH oraz DOMÓW SZKIELETOWYCH

Doświadczeni montażyści gwarantują wysoki poziom obsługi handlowej i montażu.
Jesteśmy dystrybutorem takich firm jak:
- RUPP Ceramika,
 - BRAAS,
 - MEYER HOLSEN,
 - IBF,
 - PLANNJA,
 - BLACHDOM,
 - MARLEY,
 - NICOLL,
 - FAKRO,
 - VELUX,
 - ISOVER,
 - GENDERKA,
 - AW WIŚNIEWSKI,
 - i inne.

Nasze atuty:
Kompleksowa oferta w jednym miejscu
- Doświadczona kadra
- Konkurencyjne ceny
- Sumienność
- Gwarancja na wykonane montaże
- Pomoc w wyborze technologii i materiałów
- Fachowe doradztwo techniczne
- Dowóz materiałów

ZAPRASZAMY SERDECZNIE!!

Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe
"EMIBUD" Adam Błędowski

Górsk ul. Akacjowa 2
87-134 Zławieś Wielka

Salon Sprzedaży
TOPORZYSKO 24
87-134 Zławieś Wielka
(trasa nr 80 Toruń-Bydgoszcz)
tel./fax. 056-674-15-83
kom. 0509-064-501
NIP: 956-182-70-84
REGON 340050859
www.emibud.pl
biuro@emibud.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2010, 10:53

Jako że sam niedawno borykałem się z wyborem firmy która wybuduje mi dom podzielę się swoją opinią. Ja wybrałem firmę Urbud ze Zbytkowa, gdyż już wcześniej kupowałem od nich altanę do ogrodu i byłem zadowolony, a na Śląsku mają bardzo dobrą renomę. No i dobrze trafiłem, firma pozwoliła mi nanieść zmiany na plan domu. Godzą się na niemal wszystko co zaakceptuje architekt. Dom wykonany solidnie, bez fuszerki - szczerze polecam! domy z drewna

Zgłoś | Cytuj | Link

30 kwietnia 2010, 12:33

Ja mogę polecić firmę "Juhas" - najatrakcyjniejsze ceny jakie spotkałem, a domek naprawdę ładnie wykończony. Budują w systemie szkieletowym, czyli najlepszym i podobnie jak w przypadku przedmówcy też pozwalają na zmianę projektu. Polecam - domki z drewna

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2010, 12:45

Domy z Drewna,
to idealne wyjście dla kogoś kto ceni sobie niezawodność i szybkość wykonania.
Osobiście polecam firmę Juhas z Województwa Śląskiego oferującą bardzo dobre Domki z Drewna.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 20 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 369 Grupa: Firmy budow... Również polecam https://partiez.pl/
  • Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...
  • Transport ponad gabarytowy Liczba postów: 383 Grupa: Firmy budow... Jeśli chodzi o transport - na przykład na lawecie - to bardzo dobrym rozwiązaniem będzie także pomoc drogowa, auto holowanie w Poznaniu: https://www.pomocdrogow...
  • Własna firma Liczba postów: 285 Grupa: Firmy budow... Jeżeli są tutaj osoby, które mają problemy związane ze swoją firmą, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie firmę DEBERG - zadłużona spółka co grozi....
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 133 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, szybkim sposobem na zmianę wyglądu wnętrza jest przemalowanie ścian. Do malowania najlepiej wykorzystać farbę, która tworzy trwałą powłokę odp...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 712

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >