offline ![]() marchewka35 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() isomax praktykant
![]() |
pozdrawiam serdecznie .budujemy od ponad 30 lat budynki
wykorzystujace energie odnawialna |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() isomax praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: karola11@o2.pl praktykant |
|
| |
![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() flyter praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() EMIBUD praktykant
![]() |
Jesteśmy młodą i prężnie rozwijającą się firmą
specjalizującą się w kompleksowej obsłudze w zakresie
dostaw i montażu: pokryć dachowych (dachówka,
blachodachówka, pokrycia bitumiczne i inne); okien i
wyłazów połaciowych, systemów dociepleń poddaszy,
systemów dociepleń elewacji metodą "lekką-mokrą",
stolarki okiennej, bram garażowych, ogrodzeń posesyjnych
oraz automatyki. |
| |
offline ![]() wojtek.gg praktykant
![]() |
Jako że sam niedawno borykałem się z wyborem firmy która wybuduje mi dom podzielę się swoją opinią. Ja wybrałem firmę Urbud ze Zbytkowa, gdyż już wcześniej kupowałem od nich altanę do ogrodu i byłem zadowolony, a na Śląsku mają bardzo dobrą renomę. No i dobrze trafiłem, firma pozwoliła mi nanieść zmiany na plan domu. Godzą się na niemal wszystko co zaakceptuje architekt. Dom wykonany solidnie, bez fuszerki - szczerze polecam! domy z drewna |
| |
offline ![]() Góral praktykant
![]() |
Ja mogę polecić firmę "Juhas" - najatrakcyjniejsze ceny jakie spotkałem, a domek naprawdę ładnie wykończony. Budują w systemie szkieletowym, czyli najlepszym i podobnie jak w przypadku przedmówcy też pozwalają na zmianę projektu. Polecam - domki z drewna |
| |
offline ![]() kluiwert1 praktykant
![]() |
Domy z Drewna, |
|
szukam firmy stawiającą domy drewniane
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Księgowa Liczba postów: 76 Grupa: Firmy budow... Polecam wam firmę https://www.tacho-kontrol.pl/prowadzą księgowość i kadry
- Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 10 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
- Szukamy producenta lub dystrybutora latarni LED Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Szukamy producenta lub dystrybutora latarni LED z zasilaniem hybrydowym do zastosowania w przestrzeniach otwartych. Interesuje nas możliwość długofalowej współp...
- Roboty ziemne, usługi koparko-ładowarką - Warszawa Liczba postów: 100 Grupa: Firmy budow... Simplify your resin application process with a trusted meter mix dispense system. Designed to accurately meter, mix, and dispense materials, these units handle....
- Polecam firmę Top Sport – specjaliści od profesjon... Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Chciałbym polecić firmę Top Sport z Bielska-Białej – specjalizują się w dostarczaniu i montażu profesjonalnych nawierzchni sportowych, w tym wykładzin Taraflex....