Gość: Marzec praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: aha praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
|
| |
offline Zuzel doświadczony
|
|
| |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Filip majster
|
|
| |
Gość: mazurowy praktykant |
No tak, jak kupujesz od producenta to przynajmniej w faacu, masz 24 miesiące gwarancji. Wiadomo, jest to taki sprzęt, który używa się codziennie i faktycznie może coś się wydarzyć, ale mój napęd póki co działa bez zarzutów. Widać, że sprzęt jest porządnie wykonany. |
| |
offline Filip majster
|
Na gwarancji już się poznałem co to znaczy jak kupiłem sobie laptopa, który na drugi dzień się popsuł. Gdyby nie gwarancja to za naprawę musiałbym wywalić połowę wartości sprzętu. Także bardziej to doceniłem. Napęd natomiast wiadomo, sprzętem jest innym, ale codziennie się go używa, musi być sprawny. |
| |
offline Zuzel doświadczony
|
|
| |
offline Filip majster
|
|
|
szukam napędu do bramy garażowej
«
Powrót do grupy: Inteligentny dom
Ostatnio na forum
- Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 24 Grupa: Inteligentn... Zastanawiam się również nad odpowiednimi czujnikami. Stabilna temperatura wpływa również na wydajność maszyn. Urządzenia, które pracują w odpowiednich warunkach...
- koszt automatyki Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Automatyka budynku to temat bardzo na czasie. Coraz więcej firm oferuje tego typu rozwiązania. Ze względów bezpieczeństwa najlepiej jednak stosować przebadane s...
- Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 167 Grupa: Inteligentn... Wszystkim tym, którzy poszukują eleganckiego designu i innowacyjnej technologii w jednym, polecam rozwiązania kontroli dostępu Schuco DCS. Zapewnia ono pełny og...
- moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 15 Grupa: Inteligentn... Warto zastanowić się nad zamontowaniem moskitier, szczególnie jeśli mieszkanie lub dom znajduje się w pobliżu terenów zielonych. Moskitiery dostępne w sklepie h...
- Projekt domu Liczba postów: 72 Grupa: Inteligentn... Myślę, że jednym z fajniejszych elementów inteligentnego domu jest oświetlenie.