szukam producenta okien - łódzkie

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

24 lutego 2008, 00:46

Zgadzam sie: good 0 bad

witam,
szukam sprawdzonego producenta okien - prowadzę sklep w łodzi i chciałbym rozpocząć sprzedaż okien,
możecie mi kogoś doradzić - z kim warto porozmawiać?

dealer

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lutego 2009, 20:08

jesli jestes zainteresowany współpraca ,zobacz moja strone www.99,9proc stolarki tam pokazanej to nasza robota w całej Europie.Potencjał mam,szukam odbiorców pod konkretne zamowienia i wzory.Skontaktuj sie ze mna

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 maja 2009, 17:49

Witam,
Reklamowanie Się na forum branżowym to bardzo dobry pomysł. Czy jednak nie myśleli Państwo o reklamowaniu się na serwisach baz budowlanych i remontowych. Na pewno odezwą się wtedy do Państwa jacyś zainteresowani Państwa usługami potencjalni klienci.
Polecam stronkę, z której sam korzystałem przy budowie domu:fachowaekipa.pl
Pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2009, 09:41

Witam, kolego Dealer 123, znalazłeś producenta??? Jak to wygląda? Zarobki, itp, sam się zastanawiam. Jak możesz to podrzuć jakieś info na: krzysztof.kordek@wp.pl

Pozdro

Zgłoś | Cytuj | Link

5 grudnia 2009, 17:22

Witam wszystkich . Moja firma zajmuję się produkcją okien drzwi i parapetów drewnianych już 20 lat . Mamy renomę i zaufanie klientów . Jeśli jest ktoś zainteresowany sprawdzonymi przez lata produktami proszę o kontakt tel : 609-95-55-46 lub na mail krzysztoftarka@tlen.pl lub ogladnac sobię stronę www.stolarka-budowlana.com (jest to nowa strona jeszcze nie w pełni zrobiona

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2011, 22:26

witam serdecznie jesli Dealer 123 jest nadal zainteresowany propozycjami to zapraszam na mojego maila kamil@stanmal.pl przedstawie swoja propozycje... czekam na wiadomosc pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2011, 10:24

Witam serdecznie,
uściślając to czym firma Stan-Mal się zajmuje to mogę pokrótce opisać, a mianowicie:
jesteśmy producentem:
- okien PCV (działamy na dwóch profilach okiennych tj. Salamander 3D oraz Brugmann AD Ecoline
- rolet zewnętrznych aluminiowych
- bram garażowych segmentowych
- okien Aluminiowych (w swoim asortymencie mamy profile ciepłe jak i profile zimne)
- moskitiery różnego typu
- dodatkowo mamy także napędy do bram segmentowych jak i bram wjazdowych
- w naszym asortymencie mamy także drzwi zewnętrzne stalowe oraz drewniane

Serdecznie zapraszam na naszą stronę internetową: www.stanmal.pl lub proszę o kontakt telefoniczny: 601 260 508

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2012, 16:59

Wita Fabryka okien Majewski Sp z o.o.

Zachęcam do przesyłania zapytań ofertowych na k.gardas@okna-majewski.pl

Pracujemy na profilach Thyssen/Decenunik

Przyjmujemy również niestandardowe zamówienia.

Proszę o kontakt.

K. Gardas

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2012, 15:05

Witam Wszystkich. Zapraszam także na stronę naszej firmy Erbesp.pl mamy szeroki wybór drzwi oraz okien,służę pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 października 2014, 16:21

a mnie się bardzo podobało to, że panowie ze styeline mnie super doradzili, jaki model i jaki rodzaj będą dla mnie najlepsze. No i mam teraz bardzo ładne drewniane okna drutex. Bardzo jestem zadowolona i z tego jakie mam okna i z pomocy, jaką mi udzieli przy wyborze okien

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 523 Grupa: Montujemy o... Co sądzicie o firmie Shutters, czy ich okiennice wewnętrzne mogą zastąpić klasyczne zasłony w pomieszczeniach, gdzie zależy na minimalistycznym wyglądzie? Zasta...
  • Okna do domu Liczba postów: 61 Grupa: Montujemy o... Jeśli okna najwyższej jakości, to zdecydowanie Schuco Living MD z PVC. Rozwiązanie to doskonale sprawdza się w budownictwie energooszczędnym i pasywnym. Siedmio...
  • jakie okna wybrać: plastikowe czy drewniane? Liczba postów: 139 Grupa: Montujemy o... Jeśli szukacie wyjątkowych dodatków do okien, to mam małą podpowiedź... Sam kiedyś zamówiłem z tej oferty https://www.klamkidodrzwi.sklep.pl/nowos ci,klamki_do_o...
  • okna pcv Liczba postów: 187 Grupa: Montujemy o... Czy zastanawialiście się także nad klamkami z zamkiem?
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 25 Grupa: Montujemy o... Do mieszkania takie KMT 75-ki to jest już maszyna. I to konkretna. Takie drzwi to śmiało lecą jako wejściowe do domu, a nie wejściowe do mieszkania. Choć sam mo...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19450 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 168

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >