![]() Gość: dealer 123 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() franekwf doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Jan Fachowy fachowiec
![]() |
Witam, |
| |
![]() Gość: K praktykant |
|
| |
![]() Gość: Stolarka budowlana praktykant |
Witam wszystkich . Moja firma zajmuję się produkcją okien drzwi i parapetów drewnianych już 20 lat . Mamy renomę i zaufanie klientów . Jeśli jest ktoś zainteresowany sprawdzonymi przez lata produktami proszę o kontakt tel : 609-95-55-46 lub na mail krzysztoftarka@tlen.pl lub ogladnac sobię stronę www.stolarka-budowlana.com (jest to nowa strona jeszcze nie w pełni zrobiona |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Stan-Mal praktykant |
|
| |
![]() Gość: Stan-Mal praktykant |
Witam serdecznie, |
| |
![]() Gość: okna-majewski praktykant |
|
| |
offline ![]() DrzwiErbesp doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: lepik praktykant |
a mnie się bardzo podobało to, że panowie ze styeline mnie super doradzili, jaki model i jaki rodzaj będą dla mnie najlepsze. No i mam teraz bardzo ładne drewniane okna drutex. Bardzo jestem zadowolona i z tego jakie mam okna i z pomocy, jaką mi udzieli przy wyborze okien |
|
szukam producenta okien - łódzkie
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 29 Grupa: Montujemy o... Użytkownik theme napisał: KMT do bardzo dobry trop. Mają sporo udanych serii drzwi. Alternatywnie coś z niższych półek Mar-Tomu do mieszkania w bloku. Do domu r...
- Montaż okien Liczba postów: 100 Grupa: Montujemy o... Szukasz idealnego rozwiązania do swojego wnętrza? Nasze plisy okienne na wymiar to doskonały wybór! Oferujemy produkty o wysokiej jakości w konkurencyjnych cena...
- Drzwi wejściowe,wewnętrzne i bramy garazowe Liczba postów: 36 Grupa: Montujemy o... Jeżeli szukasz takich akcesoriów jak uszczelki z PCW to warto skontaktować się z firmą www.emaplast.com.pl. Firma EMA-Plast od blisko 10 lat zajmuje się produ...
- jakie drzwi? Liczba postów: 632 Grupa: Montujemy o... Wybór odpowiednich drzwi może być wyzwaniem, ale warto pamiętać o kilku kluczowych kwestiach. Jedną z nich jest wykończenie drzwi, które ma wpływ nie tylko na e...
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 502 Grupa: Montujemy o... Czy ja wiem czy się odchodzi od stalówek? Pewnie tak samo jak odchodzi się od ogrzewania gazowego, bo ktoś z Niemiec tak powiedział że teraz gaz jest bee. A jak...