szukam producenta okien - łódzkie

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

24 lutego 2008, 00:46

Zgadzam sie: good 0 bad

witam,
szukam sprawdzonego producenta okien - prowadzę sklep w łodzi i chciałbym rozpocząć sprzedaż okien,
możecie mi kogoś doradzić - z kim warto porozmawiać?

dealer

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 lutego 2009, 20:08

jesli jestes zainteresowany współpraca ,zobacz moja strone www.99,9proc stolarki tam pokazanej to nasza robota w całej Europie.Potencjał mam,szukam odbiorców pod konkretne zamowienia i wzory.Skontaktuj sie ze mna

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 maja 2009, 17:49

Witam,
Reklamowanie Się na forum branżowym to bardzo dobry pomysł. Czy jednak nie myśleli Państwo o reklamowaniu się na serwisach baz budowlanych i remontowych. Na pewno odezwą się wtedy do Państwa jacyś zainteresowani Państwa usługami potencjalni klienci.
Polecam stronkę, z której sam korzystałem przy budowie domu:fachowaekipa.pl
Pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2009, 09:41

Witam, kolego Dealer 123, znalazłeś producenta??? Jak to wygląda? Zarobki, itp, sam się zastanawiam. Jak możesz to podrzuć jakieś info na: krzysztof.kordek@wp.pl

Pozdro

Zgłoś | Cytuj | Link

5 grudnia 2009, 17:22

Witam wszystkich . Moja firma zajmuję się produkcją okien drzwi i parapetów drewnianych już 20 lat . Mamy renomę i zaufanie klientów . Jeśli jest ktoś zainteresowany sprawdzonymi przez lata produktami proszę o kontakt tel : 609-95-55-46 lub na mail krzysztoftarka@tlen.pl lub ogladnac sobię stronę www.stolarka-budowlana.com (jest to nowa strona jeszcze nie w pełni zrobiona

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2011, 22:26

witam serdecznie jesli Dealer 123 jest nadal zainteresowany propozycjami to zapraszam na mojego maila kamil@stanmal.pl przedstawie swoja propozycje... czekam na wiadomosc pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2011, 10:24

Witam serdecznie,
uściślając to czym firma Stan-Mal się zajmuje to mogę pokrótce opisać, a mianowicie:
jesteśmy producentem:
- okien PCV (działamy na dwóch profilach okiennych tj. Salamander 3D oraz Brugmann AD Ecoline
- rolet zewnętrznych aluminiowych
- bram garażowych segmentowych
- okien Aluminiowych (w swoim asortymencie mamy profile ciepłe jak i profile zimne)
- moskitiery różnego typu
- dodatkowo mamy także napędy do bram segmentowych jak i bram wjazdowych
- w naszym asortymencie mamy także drzwi zewnętrzne stalowe oraz drewniane

Serdecznie zapraszam na naszą stronę internetową: www.stanmal.pl lub proszę o kontakt telefoniczny: 601 260 508

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2012, 16:59

Wita Fabryka okien Majewski Sp z o.o.

Zachęcam do przesyłania zapytań ofertowych na k.gardas@okna-majewski.pl

Pracujemy na profilach Thyssen/Decenunik

Przyjmujemy również niestandardowe zamówienia.

Proszę o kontakt.

K. Gardas

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2012, 15:05

Witam Wszystkich. Zapraszam także na stronę naszej firmy Erbesp.pl mamy szeroki wybór drzwi oraz okien,służę pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 października 2014, 16:21

a mnie się bardzo podobało to, że panowie ze styeline mnie super doradzili, jaki model i jaki rodzaj będą dla mnie najlepsze. No i mam teraz bardzo ładne drewniane okna drutex. Bardzo jestem zadowolona i z tego jakie mam okna i z pomocy, jaką mi udzieli przy wyborze okien

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 313

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >