![]() Gość: migdał praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: klops praktykant |
To bardzo dziwnie słyszałeś bo ogrzewanie elektryczne jest najdroższym ze wszystkich możliwych rozwiązań. A z roku na rok różnie się mówi bo jak to w gospodarce wolnorynkowej bywa - ceny się zmieniają (chociaż nie aż tak bardzo żeby ogrzewanie elektryczne stało się najtańsze :D). Najtaniej wychodzi ogrzewanie drewnem, brykietem i ekogroszkiem (choć do tego ostatniego to trzeba sporo zainwestować w piec bo jego cena może być niebotyczna). |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() GREGOR majster
![]() |
|
| |
offline ![]() gabon fachowiec
![]() |
|
| |
![]() Gość: michael praktykant |
według mnie taniej ogrzewanie wychodzi, jeśli np. wesprzemy nasze c.o. kominkiem z płaszczem wodnym, ja sam zdecydowałem się na taki wkład: [url]http://www.wkladykominkowe.net.pl/wklad-kominkowy-z-pla szczem-wodnym-unico-neptun-4z-modern-14-kw wstępnie podsumowałem koszt palenia i mogę powiedzieć, że takie wsparcie obniża koszty |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kobieta pracująca doświadczony
![]() |
Znajomy góral opowiadał mi kiedyś, że jest w stanie
ogrzać piętro domu (około 80 mkw za max 3000 zł za
sezon. |
| |
offline ![]() rena56 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() janek9658 praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: dejw586 praktykant |
|
| |
![]() Gość: ted_t praktykant |
|
|
tanie ogrzewanie
«
Powrót do grupy: Kominki od A do Z
Ostatnio na forum
- jaki kominek Liczba postów: 4 Grupa: Kominki od... super
- Kominek... Liczba postów: 155 Grupa: Kominki od... kocioł elektryczny może być zasilany energią pochodzącą z odnawialnych źródeł, co czyni go bardziej przyjaznym dla środowiska. Jeśli rozważasz zakup kotła elekt...
- czym obudować kominek? Liczba postów: 17 Grupa: Kominki od... Szanowni Państwo, Najlepiej zastosować konstrukcję z profili aluminiowych oraz czerwone, ogniotrwałe płyty gipsowo-kartonowe. Do beztaśmowego spoinowania łączeń...
- Własna firma w Norwegii, podatki, księgowość Liczba postów: 29 Grupa: Kominki od... Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością to jedna z najpopularniejszych form prowadzenia działalności gospodarczej w Polsce. Charakteryzuje się ograniczoną odpow...
- PIec do chleba - jest tu zdun?? Liczba postów: 19 Grupa: Kominki od... Świetnie to wymyśliłeś, ja również jestem za swojskimi produktami. Jeśli chodzi o wędzarnie na działkę to jakie firmy możesz polecić? Zastanawiam się nad zakupe...