offline ![]() Neonowy majster
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() romekD praktykant
![]() |
Jakbym miał znowu remontować to zdecydowałbym się na pomalowanie farbą, ale jednocześnie wstawiłbym do pomieszczenia, na najbardziej widocznej ścianie fajną wstawkę z 2-3 pasów tapety z dużym wzorem. Byłoby moim zdaniem dużo ciekawiej, niż sama pomalowana farbą ściana w całym pomieszczeniu. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() KasiaW doświadczony
![]() |
Ja też jestem za tapetą :) podobają mi się pomieszczenia, gdzie jedna ściana we wzorzystej tapecie "robi" cały wystrój, teraz jest tyle fantastycznych wzorów, że trudno coś wybrać, ja planuję położyc tapetę za gładka jasną kanapą, tylko najpierw muszę przemalować ściany z ciemnego fioletu na jasny kolor, kto mówił, że malowanie jest łatwiejsze ;> |
| |
offline ![]() Benek75 doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() bud fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() romekD praktykant
![]() |
Pozwolę sobie wkleić link do znalezionego ostatnio przeze mnie świetnego, choć chyba mało popularnego (znalazłem go przez przypadek) serwisu o tapetach ściennych http://tapetyscienne.eu. Sama główna strona jest strasznie pusta, ale dużo ciekawsze są 'podserwisy', w jednym autor opisuje aranżacje tapet ściennych, a w drugim katalogi tapet ściennych. Pokazane tam wnętrza przekonały mnie troszkę ku tapetom, ale jednocześnie duża ilość jednokolorowych tapet stosowanych w aranżacjach utwierdziła mnie w przekonaniu, że tapetowanie można pogodzić z malowaniem a efekt może być naprawdę super :) |
| |
offline ![]() jammal majster
![]() |
|
| |
offline ![]() mamamia doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Vincent_Vega fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() jakub zawadzki kierownik
![]() |
albo nawet kawałek ściany można obkleić tapetą,
widziałem ostatnio jakiś program w telewizji o remontach
wnętrz i tam właśnie tak zrobii, że ogólnie był pokój
cały pomalowany, a na jednej ze ścian kawałek był
wyklejony tapetą w pionowe paski różnej grubości. Bardzo
fajnie to wygądało. |
|
tapeta czy farba?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- żaluzje Liczba postów: 14 Grupa: Wykańczamy... Odpowiednio dobrane osłony okienne mogą całkowicie odmienić wnętrze, poprawiając komfort i estetykę pomieszczeń. W ofercie Formelana znajdziesz szeroki wybór ro...
- Windykacja w firmie budowlanej - czy mogą zabrać w... Liczba postów: 14 Grupa: Wykańczamy... Niekiedy windykacja to jedyne rozwiązanie, by odzyskać swoje pieniądze. Polecam do tego szczególnie firmę ICG-Group, która pozwala na bezproblemowe odzyskanie s...
- Świece zapachowe Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Coraz więcej osób zwraca uwagę na jakość produktów, którymi otacza się na co dzień. Świeczki zapachowe wykonane z naturalnych składników, takich jak wosk sojowy...
- Jaki laptop kupić? Liczba postów: 163 Grupa: Wykańczamy... Nowa wersja pakietu biurowego została zaprojektowana z myślą o jeszcze lepszej wydajności i komforcie użytkowania. Microsoft Office 2024 to zestaw narzędzi, któ...
- Kuchnia Liczba postów: 46 Grupa: Wykańczamy... Rozglądają się za wyborem odpowiednich baterii, czy kranów kuchennych to polecam zerknąć sobie do oferty Sotbe https://sklep.sotbe.com/baterie-kuchenne u któryc...