offline Neonowy majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline romekD praktykant
|
Jakbym miał znowu remontować to zdecydowałbym się na pomalowanie farbą, ale jednocześnie wstawiłbym do pomieszczenia, na najbardziej widocznej ścianie fajną wstawkę z 2-3 pasów tapety z dużym wzorem. Byłoby moim zdaniem dużo ciekawiej, niż sama pomalowana farbą ściana w całym pomieszczeniu. |
| |
Reklamy Google | |
offline KasiaW doświadczony
|
Ja też jestem za tapetą :) podobają mi się pomieszczenia, gdzie jedna ściana we wzorzystej tapecie "robi" cały wystrój, teraz jest tyle fantastycznych wzorów, że trudno coś wybrać, ja planuję położyc tapetę za gładka jasną kanapą, tylko najpierw muszę przemalować ściany z ciemnego fioletu na jasny kolor, kto mówił, że malowanie jest łatwiejsze ;> |
| |
offline Benek75 doświadczony
|
|
| |
offline bud fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline romekD praktykant
|
Pozwolę sobie wkleić link do znalezionego ostatnio przeze mnie świetnego, choć chyba mało popularnego (znalazłem go przez przypadek) serwisu o tapetach ściennych http://tapetyscienne.eu. Sama główna strona jest strasznie pusta, ale dużo ciekawsze są 'podserwisy', w jednym autor opisuje aranżacje tapet ściennych, a w drugim katalogi tapet ściennych. Pokazane tam wnętrza przekonały mnie troszkę ku tapetom, ale jednocześnie duża ilość jednokolorowych tapet stosowanych w aranżacjach utwierdziła mnie w przekonaniu, że tapetowanie można pogodzić z malowaniem a efekt może być naprawdę super :) |
| |
offline jammal majster
|
|
| |
offline mamamia doświadczony
|
|
| |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
|
| |
offline jakub zawadzki kierownik
|
albo nawet kawałek ściany można obkleić tapetą,
widziałem ostatnio jakiś program w telewizji o remontach
wnętrz i tam właśnie tak zrobii, że ogólnie był pokój
cały pomalowany, a na jednej ze ścian kawałek był
wyklejony tapetą w pionowe paski różnej grubości. Bardzo
fajnie to wygądało. |
|
tapeta czy farba?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- wanna czy prysznic Liczba postów: 80 Grupa: Wykańczamy... Szukając pasującej baterii wannowej to sprawdź ofertę Sotbe https://sklep.sotbe.com/pl/c/BATERIE-WAN NOWE-Z-OBROTOWYM-PRZELACZNIKIEM/84, gdzie znajdziesz sporo w...
- Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
- Z czego parapety wewnętrzne? Liczba postów: 187 Grupa: Wykańczamy... Zakup parapetu wewnętrznego powinien być dobrze przemyślany, dlatego warto zwrócić się do renomowanego dostawcy. Pomyślcie sobie też, czy np. nie zamówić parape...
- Malowanie dachu Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... If you're thinking about refreshing your roof, choosing the right roofing works, including painting and maintenance, can make a significant difference. Just lik...
- jaka szafa? Liczba postów: 54 Grupa: Wykańczamy... Jeśli marzysz o idealnej organizacji przestrzeni w swoim domu, sprawdź ofertę szaf i garderób na wymiar wykonanych przez Megan Design https://megandesign.pl/rea...