telewizor z zakrzywionym ekranem

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

3 września 2017, 10:35

Zgadzam sie: good 0 bad

Moim zdaniem troche źle ogląda się na takim telewizorze gdy siedzimy pod kątem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 września 2017, 12:13

Ja nie zauważyłem takich problemów, ale może dlatego, że zwykle oglądam filmy albo gram na konsoli w dwie osoby. Wtedy siedzi się raczej na przeciwko telewizora, a nie po bokach tak, żeby to w czymś przeszkadzało. Poza tym to zależy od zastosowanej technologii. Pierwsze zakrzywione telewizory mogły faktycznie mieć ten problem, ale teraz jużto chyba trochę lepiej wygląda

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 października 2017, 14:26

Gdyby przez zakrzywienie ekranu gorzej było widać pod kątem to by ich nie produkowali. Właśnie po to powstały, żeby było lepiej widać z boków. To nie jest jakieś ogromne zakrzywienie, one są ledwo łukowate.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 października 2017, 15:43

Też nie wiem, skąd ten pomysł. Kupiłem w sklepie matrixmedia ten telewizor: https://matrixmedia.pl/telewizor-samsung-ue49mu9002.html i nie mam z nim żadnych problemów jeśli chodzi o kąty widzenia. Bardzo przyzwoity telewizorek

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2017, 11:09

Telewizor z 4K, ambilightem i Android TV zrobi na Tobie większe wrażenie niż ten z zakrzywionym obrazem. Nie wygląda on dobrze, a i obraz wcale nie jest zachwycający w krzywym.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 października 2017, 15:49

Rozważ też telewizory oled http://www.hdtv.com.pl/forum/samsung/132952-s amsung-qled-tv-ze-struktura-oka-cmy-czyli-innowacje-i-oskaro we-rozwiazania-pierwsze-nagrody-big-deal-dla-qled-tv.html. One są nie tylko funkjonalne, ale też ładnie się prezentują :)

Zgłoś | Cytuj | Link

11 kwietnia 2022, 15:48

Użytkownik madejski napisał: Mi się te telewizory nie podobają i w życiu bym takiego
nie kupił.

Ja też..

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2022, 09:28

Według mnie jeżeli będziecie szukali porządnego modelu telewizora to na pewno warto zajrzeć także do oferty producenta Manta u którego będziecie mogli znaleźć szeroki wybór propozycji w bardzo dobrych cenach. Na przykład 40 calowy Manta 40LFS89T SMART DVBT2/HEVC dopasowany pod nowy standard nadawania naziemnej telewizji, ale są też inne wersje w bardzo dobrych cenach i porządnych parametrach technicznych.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2022, 17:31

Też odradzam zakrzywione ze względu na to, że ciężko się ogląda z boku

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2022, 17:54

Is your favorite household item broken or you have noticed that it is not functioning properly? Never delay with the appliance repair because it might lead to serious consequences, sometimes even hazardous to your property like a fire or a leak!
Turn to a trusted appliance service center like Poway Appliance Repair and Installation.

kenmore dishwasher repair

We want to make sure that you can get help with any of your appliances whenever you need it. That’s why, you can place your order 24/7.

Best appliance repair ramona, appliance repair mira mesa

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 156 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...
  • Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...
  • Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 3 Grupa: Sprzęt AGD... Zastanów się jaka moc grzewcza jest Ci potrzebna: Wydajność cieplna: Im wyższa moc (wyrażona w kW), tym szybciej taboret będzie w stanie podgrzewać potrawy. W l...
  • platforma handolowa dla firm Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Platforma B2C od X-ONE https://x-one.pl/b2c to kompleksowe rozwiązanie dla firm, które chcą zbudować silną obecność w handlu internetowym. Oferuje pełną integra...
  • czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 6 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 528

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >