tłumaczenie techniczne

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

22 października 2024, 11:08

Zgadzam sie: good 0 bad

10 surprising facts about straight teenage boys huffpost
https://college-rules-orgy-party.fetish-matters.com/?kellie- joana

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lutego 2025, 22:41

CZyli na temat tłumaczeń technicznych padło wiele wyjaśnień. To, co pisze JoaU to właśnie pewne nieporozumienie. Użytkownik napisał: Tłumaczenia techniczne przysięgłe mają dodatkowy wymiar, ponieważ są oficjalnie potwierdzane przez tłumacza przysięgłego, co nadaje im ważność prawną i oficjalny charakter. Właśnie nie! Dużo wykonywałem w Biurze tłumaczeń w Poznaniu - tutaj link do nich tłumaczeń technicznych z angielskiego na polski i odwrotnie, z nich może parę procent to były przekłady pisemne. Rszta - dokumentacja, rysunki CAD i tak dalej. Poza może świadectwami zgodności UE, te były zamawiane przysięgle.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 lutego 2025, 15:10

Jeżeli szukacie sprawdzonego tłumacza języka włoskiego w Poznaniu, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę https://nowatkowski.pl/tlumacz-przysiegly-wlo skiego-w-warszawie/ , gdzie znajdziecie ofertę Pana Piotra Nowatkowskiego. Wielokrotnie korzystałem z ich usług i zawsze wszystko wykonali w terminie i bez problemów.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 201 Grupa: Trudne tema... SlideMaker.app jako ai presentation maker free wyróżnia się dostępnością i prostotą użytkowania. Narzędzie działa w przeglądarce, co oznacza, że nie wymaga inst...
  • Topdrewno Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Kupując deski tarasowe w Top Drewno, otrzymałem nie tylko świetny produkt, ale też mnóstwo praktycznych porad. Obsługa na najwyższym poziomie, wszystko jasno wy...
  • Mieszkanie co i jak? Liczba postów: 53 Grupa: Trudne tema... Użytkownik ka-ta napisał: a ja niedawno odebrałam klucze do mojego pierwszego mieszkania ( Szczecin). Póki co jest w stanie deweloperskim a ja rozglądam się za....
  • jak dobrać odpowiedni krem do swojej cery? Liczba postów: 126 Grupa: Trudne tema... Medycyna estetyczna w Krakowie to temat rzeka, bo wybór jest ogromny, ale jeśli zależy Wam na profesjonalnym podejściu i skutecznych zabiegach, to polecam medyc...
  • Gdzie sprzedam łożyska? Liczba postów: 7 Grupa: Trudne tema... Potrzebuje sprzedać niepotrzebne łożyska do maszyn. Jak macie kogoś kto sprzedaje takie części i może będzie zainteresowany to dajcie znać.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19539 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 669

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >