Jeżeli potrzebujecie noży tokarskich lub innych narzędzi służących do obróbki CNC to polecam wam zgłosić się do firmy www.mikronar.pl Sam zajmuje się obróbką metali i współpracuję z tą firmą od dawna.
Gość: krimer praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: zuluyt praktykant |
Toczenie, frezowanie oraz inne usługi związane z obróbką metali świadczy firma www.cnc-metal.pl Korzystałem z ich usług nieraz i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm. Polecam wam się do nich zgłosić. |
| |
Reklamy Google | |
offline warzechus inżynier
|
|
| |
Gość: fulio praktykant |
Warto podjąć współpracę z profesjonalną firmą, która zajmuje się obróbką CNC. Jeżeli takiej poszukujecie to polecam wam zgłosić się do firmy www.mikronar.pl Zatrudniają doświadczone osoby i mają szeroki zakres usług. |
| |
Gość: chomik90 praktykant |
Dobry serwis to moim zdaniem http://havenpolska.pl/ mają bardzo dobrą jakość oraz cenę. Kolejna kwestia, to świetnej jakości obsługa oraz terminowa jakość działania. Nie ukrywam, że ceny też mają dla mnie znaczenie, a tutaj te są naprawdę bardzo okej. Polecam jak najnardzije |
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
Jeżeli chodzi o wybór maszyn CNC to zdecydowanie mogę polecić Ci abyś sprawdził propozycje od producenta TBI, który ma bardzo dobrze rozbudowaną ofertę również jeżeli mówimy tutaj o tokarkach. Dostępne w kilku wersjach w zakresie wydajności i do tego świetnie rozbudowaną obsługę posprzedażową. Nie ma problemów z terminami serwisów, dostarczaniem części wymiennych, czy też opcją finansowania ponieważ my wzięliśmy sprzęt od nich właśnie w leasing. |
| |
Gość: adda praktykant |
Jeśli chodzi o usługi CNC to sprawdź ich - https://bearmet.pl/ |
| |
Gość: llegrand praktykant |
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Akurat jeżeli chodzi o wybór maszyn w tym tokarek CNC wraz z profesjonalnie działającym serwisem i obsługą w razie dodatkowych zakupów części wymiennych polecam sprawdzić również ofertę producenta z którym współpracujemy, a jest to TBI Mają duże doświadczenie na rynku, a ich sprzęt prezentuje naprawdę wysoki poziom (czego potwierdzeniem jest też duża ilość pozytywnych opinii). Ich dużą zaletą według mnie jest odpowiednio prowadzony serwis, obsługa i przede wszystkim wydajność oraz niska awaryjność maszyn, która nawet przy długiej i ciągłej pracy nie spada. |
| |
offline szalkowa praktykant
|
W ostatnim czasie bardzo popularna stała się nowoczesna możliwość - cięcie wodą jest bardziej precyzyjna i można ciąć grube arkusze w różne wzory. To taka ciekawostka gdyby komuś taka precyzyjna robota była kiedyś potrzebna:P |
|