toczenie cnc

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

12 kwietnia 2018, 14:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeżeli potrzebujecie noży tokarskich lub innych narzędzi służących do obróbki CNC to polecam wam zgłosić się do firmy www.mikronar.pl Sam zajmuje się obróbką metali i współpracuję z tą firmą od dawna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 kwietnia 2018, 09:39

Toczenie, frezowanie oraz inne usługi związane z obróbką metali świadczy firma www.cnc-metal.pl Korzystałem z ich usług nieraz i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm. Polecam wam się do nich zgłosić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 czerwca 2018, 10:11

Użytkownik Doro-zen napisał: witam, potrzeba mi takiego namiaru do firmy, która jest w
Sopocie. akurat w moim przypadku bardzo ważna jest
lokalizacja. Ktoś może wykonawcę polecić?

Mogę ci polecić firme skraw-met http://www.skraw-met.com.pl oni są właśnie z sopotu i do tego mają doświadczenie i odpowiednie zaplecze techniczne. Zlecałem im jakiś czas temu wykonanie dość dużej partii śrub oraz elementów do maszyn i bardzo dobrze sobie poradzili z realizacją. 0 kłopotów i obsuwy w wykonaniu zamówienia.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 sierpnia 2018, 09:19

Warto podjąć współpracę z profesjonalną firmą, która zajmuje się obróbką CNC. Jeżeli takiej poszukujecie to polecam wam zgłosić się do firmy www.mikronar.pl Zatrudniają doświadczone osoby i mają szeroki zakres usług.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2018, 23:03

Dobry serwis to moim zdaniem http://havenpolska.pl/ mają bardzo dobrą jakość oraz cenę. Kolejna kwestia, to świetnej jakości obsługa oraz terminowa jakość działania. Nie ukrywam, że ceny też mają dla mnie znaczenie, a tutaj te są naprawdę bardzo okej. Polecam jak najnardzije

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 października 2018, 09:00

Jeżeli chodzi o wybór maszyn CNC to zdecydowanie mogę polecić Ci abyś sprawdził propozycje od producenta TBI, który ma bardzo dobrze rozbudowaną ofertę również jeżeli mówimy tutaj o tokarkach. Dostępne w kilku wersjach w zakresie wydajności i do tego świetnie rozbudowaną obsługę posprzedażową. Nie ma problemów z terminami serwisów, dostarczaniem części wymiennych, czy też opcją finansowania ponieważ my wzięliśmy sprzęt od nich właśnie w leasing.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 listopada 2018, 13:02

Jeśli chodzi o usługi CNC to sprawdź ich - https://bearmet.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2018, 11:44

Zakład www.metaloskraw.pl dysponuje nowoczesnymi maszynami do obróbki cnc przez co mają krótkie terminy realizacji a ich produkty są wysokiej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2018, 16:54

Akurat jeżeli chodzi o wybór maszyn w tym tokarek CNC wraz z profesjonalnie działającym serwisem i obsługą w razie dodatkowych zakupów części wymiennych polecam sprawdzić również ofertę producenta z którym współpracujemy, a jest to TBI Mają duże doświadczenie na rynku, a ich sprzęt prezentuje naprawdę wysoki poziom (czego potwierdzeniem jest też duża ilość pozytywnych opinii). Ich dużą zaletą według mnie jest odpowiednio prowadzony serwis, obsługa i przede wszystkim wydajność oraz niska awaryjność maszyn, która nawet przy długiej i ciągłej pracy nie spada.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2018, 12:07

W ostatnim czasie bardzo popularna stała się nowoczesna możliwość - cięcie wodą jest bardziej precyzyjna i można ciąć grube arkusze w różne wzory. To taka ciekawostka gdyby komuś taka precyzyjna robota była kiedyś potrzebna:P

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dekorator wnętrz Liczba postów: 133 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, szybkim sposobem na zmianę wyglądu wnętrza jest przemalowanie ścian. Do malowania najlepiej wykorzystać farbę, która tworzy trwałą powłokę odp...
  • Polecam sklep internetowy z materiałami budowlanym... Liczba postów: 77 Grupa: Firmy budow... Szukając dobrej jakości wyposażenia do ogrodu, w tym myjek ciśnieniowych, kosiarek, podkaszarek, sekatorów, pił, czy również artykułów malarskich i narzędzi do....
  • Wykończenia mieszkań Liczba postów: 17 Grupa: Firmy budow... Bardzo ciekawą i atrakcyjną ofertę w tym zakresie znajdziecie zaglądając do sklepu https://www.abcplytki.pl/ Znajdziecie u nich płytki do salonu, łazienki, kuch...
  • Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 368 Grupa: Firmy budow... Również polecam https://partiez.pl/
  • Szkolenia Liczba postów: 59 Grupa: Firmy budow... Jeśli zależy Ci na skutecznej nauce języka, British School ICT jest miejscem, które warto wziąć pod uwagę. Kursy są starannie dopasowane do poziomu uczestników,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19400 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 192

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >